10 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.8

Basert på 20 karakterer
0
0
1
1
18
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 1 mnd siden

  Gir superfine krøller!

  Jeg tok endelig muligheten til å kjøpe meg en GHD rettetang etter at min gamle rettetang sluknet. Jeg bruker rettetang mest til å lage krøller da det holder mye bedre og gir den sexy ''avslappet'' Victoria Secret ish krøllene som jeg liker så godt, og denne gir akkurat det! Glir så lett over håret og opplevelsen med denne er noe helt annet enn hva jeg har hatt med noe annet tidligere. Varmes opp ila sekunder og veldig enkel å bruke.

  Vil absolutt anbefale en GHD Platinum+ rettetang uavhengige av farge :D Håper den vil holde meg i mange år og holde på kvaliteten.
  4 liker
 • for 2 mnd siden

  Superhappy!

  Jeg har en gammel rettetang fra GHD og har vært veldig fornøyd med den. Nå synger den på siste vers og jeg kjøpte derfor denne. Den er utrolig lekker og den er så innmari god. Den krøller håret superfint og den lugger ikke i det hele tatt. Den blir fort varm også.
  1 liker
 • for 2 mnd siden

  Loveee it!

  Omg Ghd er best, og har alltid vært min favoritt. så fornøyd med rettetangen, lett og rette ut og lager kjempe fine krøller, og ikke minst elsker jeg den kule fargenpå den som skiller seg ut🥰.

  + 1

  2 liker
 • for 2 mnd siden

  Litt misfornøyd!

  Håret ble ikke rettet slik det pleier. Har en ghd som begynner å bli vel gammel men synes den er bedre. Beste jeg har prøvd er faktisk L’Oréal Steampod.
  2 liker
 • for 3 mnd siden

  Gjør stylingen til en drøm!

  Etter å ha hatt den samme rettetangen i over 10 år (også GHD) kjente jeg at det var på tide med ny. Den jeg hadde var sliten og lugget av meg mye hår. Denne har virkelig gjort rettingen til en drøm, og det tar halvparten av tiden å rette håret nå. Den er effektiv og etterlater håret glansfullt og silkemykt. Jeg elsker den! #konkurranse
  2 liker
 • for 3 mnd siden

  Elsker!

  Denne er faktisk mer oransje i virkeligheten. Så en liten skuffelse der. Men det er den beste rettetangen jeg har prøvd og den skal få bo hos meg! Elsker den😍
  2 liker

ghd
Deep Scarlet Collection
Platinum+ Professional Styler

20 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig
ghd platinum+ rettetang i en dyp purpurrød nyanse.

Den ultimate valentinsgaven er stylistenes populære ghd platinum+ rettetang i en uimotståelig ny limited edition. ghd platinum+ rettetang er en revolusjon innen hårvennlig styling, og har en ultrasone med forutseende teknologi som tilpasser seg håret for en perfekt finish. Varmen måles 250 ganger i sekunder i de to bevegelige platene og tilpasser seg hårets tykkelse og stylinghastighet, dette for å sikre at det holdes en jevn optimal stylingtemperatur på 185 °C som gir deg 70 % sterkere hår* og 20 % mer glans**.

Opplev et jevnt og vakkert resultat med bare ett drag takket være avanserte, presisjonsutformede stylingplater som enkelt glatter ut håret fra rot til spiss og gjør det vakkert glansfullt. Med denne intelligente teknologien kan du, uavhengig av hårtype, skape en rekke vakre frisyrer, fra elegant rett hår til herlige krøller. Den unike hengslingen gjør at platene ligger perfekt på hverandre slik at du har bedre kontroll over stylingen, og med sylinderen kan du enkelt skape trendy strandbølger og elegante krøller.

Ta med deg frisyren din uansett hvor i verden du er, med universalspenning og automatisk hvilemodus som slår av rettetangen etter 30 minutter når den ikke er i bruk. Denne uimotståelige rettetangen i limited edition er dekorert i en dyp purpurrød nyanse til valentinsdagen, og er den perfekte måten å si «Jeg elsker deg» på 14. februar. Vis henne at du elsker henne med ghd platinum+ rettetang i dyp purpurrød nyanse.

*færre brukne hårstrå og 2 ganger mindre bleking av fargen vs. en rettetang på 230 °C **vs. hår som tørker naturlig

Produktegenskaper:
 • Ultrasone med forutseende teknologi: Det siste gjennombruddet innen varmestyling som garanterer jevn varme over hele platen, slik at du alltid er sikret et flott resultat med ett drag.
 • Praktisk hengsling slik at platene ligger perfekt på hverandre og som gir deg mer kontroll til å skape alle slags frisyrer.
 • Avanserte, presisjonsutformede, bevegelige plater med en glossy finish – for enkel og jevn styling og glans.
 • Varmeresistent platebeskyttelse slik at du kan ta med deg frisyren og rettetangen din overalt.
 • Universalspenning som gir samme effekt uansett hvor i verden du befinner deg.
 • Automatisk hvilemodus som slår av rettetangen etter 30 minutter når den ikke er i bruk, slik at du slipper å bekymre deg.
 • 2,7 meter svingbar ledning for praktisk styling.
 • Temperatur på 185 °C for optimal styling.
 • Trygt kjøp: Tre års produksjonsgaranti.
 • Garantert autentisk produkt
Prisen inkluderer: ghd platinum+ rettetang, Varmebestandig platedeksel
 • Kategori:Rettetang
 • Artikelnummer:
  1121-414-0000

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter