2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.4

Basert på 35 karakterer
3
0
2
4
26
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 11 mnd siden

  Veldig bra

  Jeg har prøvd flere GHD rette tengere ,men de har jeg ikke vært fornøyd med ,men da jeg fikk denne i posten idag og testet den ut ,er jeg kjempe fornøyd. På grunn av at den er bredere ,tok det MYE kortere tid å rette mitt tykke lange hår . Var behagelig å bruke uten å lugge . Takker så mye til Lyco for alltid så rask levering . Kjøpte den nå til tilbudspris og det var helt topp
  4 liker
 • for 12 mnd siden

  Super!

  Denne er helt fantastisk!!! Den gjør selv det tykkeste hår helt rett! Har aldri prøvd noen bedre rettetang enn denne!
  4 liker

ghd
Gold
Max Styler

35 Vurderinger
2.065,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Herlig tykt hår er en velsignelse, men styling kan være en tøff kamp. Med den nye ghd Gold Max Styler vil du lykkes hver gang. De større platene glatter ut umiddelbart de vanskeligste, lengste krøller og afro-hår. Den nye Gold-hårstyleren fra ghd er den mest luksuriøse styleren fra ghd noensinne. En lekker design med gullshimmer under den svarte perfekte finishen. I tillegg, med nye gullfargede, glamorøse plater som, i tillegg til å være vakre å se på, vil forvandle håret ditt med den samme kvaliteten som du forventer fra ghd.

Gold Max Styler er også forbedret med en rekke nyheter - inkludert mykere kanter som reduserer risikoen for at håret setter seg fast, forbedrede plater som glir bedre og opptil 10% kjøligere kropp på styleren. Den har en innovativ digitalkontroll som forbedrer stylingmulighetene, avanserte keramiske varmeelementer som gir den ultimate anti-statiske glansen. I tillegg, finnes det selvfølgelig også sovemodus - en innebygd sikkerhetsfunksjon som automatisk slår av din ghd-styler hvis den ikke brukes etter 30 minutter. Du kan ta styleren din med deg overalt - den har universell spenning som betyr at du kan få den samme fantastiske ghd-kvaliteten, selv når du er bortreist.

Elegant design
Stylerbeskytter
Automatisk deaktivering
Ledning: 2.6 m
Makstemperatur: 190 Celsius
110 - 240V, 150W2 års garanti.

 • Kategori:Rettetang
 • Artikelnummer:
  1121-318-0000

Vanligvis kjøpt sammen

2.182,50
2.383,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter