Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3.9

Basert på 17 karakterer
0
4
3
0
10
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 7 mnd siden

  Ingen over ingen ved siden

  Perfekt føner
  3 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 1 mnd siden

  Ikke imponert

  Ghd pleier ikke å skuffe.. Denne modellen er dessverre ikke imponerende overhodet! Veldig Tung, ikke behagelig å holde. Ledninger er mer som en vannslange. Eneste pluss er at den er lang.
  Ville ikke kjøpt denne igjen! Heller valgt en av de andre modellene.
  2 liker
  • for 1 mnd siden
   Jeg poengterer ikke førerens evne til å tørke eller stylle håret.Jeg har aldri kritisert førerens egenskap til å føne eller style hår. Den tørker mitt hår. Helt fint Både med og uten rundbørste!Mitt ingenting å utsette på hva føneren kan klare!! Mitt poeng er jeg ikke syntes den er god å holde i. syntes også den er veldig tung . Den er heller ikke spesielt god å holde i. Samt at selve ledningen som også nevnt er veldig tung og ligner på hageslangen min. På plussiden er denne ledningen lang! Den bråker nesten ikke!
   GHD har de beste produktene på markedet.
   Men for meg personlig trekker de overnevnte tingen såpass mye ned for meg at jeg ikke ønsker å anbefale den. Jeg hadde ikke kjøpt den om jeg visste om dette på forhånd
   .
   har nå kjøpt en ny. Den originale GHD hårføneren som jeg også brukte før jeg hadde før jeg kjøpte denne modellen. Den modellen er flott. Den anbefaler jeg. Både til ren tørking og til styling .
   Liker

ghd
Aura Air Hair Dryer

17 Vurderinger
1.639,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående

Aura Professionell er en føner med ny banebrytende teknolog. Aura Professionel føner tørker håret mens den styler, og gir håret eksepsjonelt volum og superflott glans!

ghd Aura Professionel gir en helt annen styingopplevelse!

ghd Aura Professionel har følgende egenskaper:

 • Den helt nye Laminair™ teknologien leverer en direkte luftstrøm som er 65% mer konsentrert enn andre hårfønere, som har en turbulent luftstrøm. Det betyr at du kan jobbe fokusert på èn seksjon av gangen, mens resten av håret forblir urørt, noe som gir mye bedre kontroll over stylingen. 
 • Den direkte luftstrømmen med jevn fart og temperatur samler håret i samme retning og gjør håret ekstra mykt og 38% mer glansfullt.
 • Cool-Wall™ teknologien sikrer at yttersiden og nebbet ikke blir varmere enn 44° kontra 126°C. Dette gjør det mulig å komme tettere på hårbunnen og dermed skape enda mer fantastisk volum og løft ved hårrøttene, samt å fiksere frisyren mens håret tørker.
 • En helt ny børstefri motor betyr at ghd Aura er mindre, lettere og 60% mer støyreduserende.gdh Aura har 17% lavere strømforbruk.

Vanligvis kjøpt sammen

1.914,-
2.007,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019