Glacial

Visste du at mellom 5 og 13 millioner plast lekker ut i verdens hav hvert år? Disse tas opp av sjøfugler, fisker og andre organismer. I 2050 vil havet bestå av mer plast enn fisk, ifølge forskning av Ellen MacArthur Foundation. Eksperter advarer om at en del av plasten allerede er på vei inn i den menneskelige matkjeden.

Drikk alltid kranvann om du har mulighet. I en verden med overflod av plastflasker vil vi tilby deg et bedre alternativ!

Glacial er et svensk varemerke grunnlagt i Stockholm. Vi vet at tilbehør som ikke bare er fine, men også har en funksjon som hjelper deg i hverdagen, er blitt grunnleggende. Med oppdraget å minske konsumpsjonen av plastflasker, og med troen om å kombinere mote med funksjon, skapte vi endelig den perfekte rustfrie stålflasken som holder innholdet kaldt i 24 timer og varmt i 12 timer.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter