Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3.5

Basert på 2 karakterer
0
0
1
1
0
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Glo Skin Beauty
Cream Blush Fig Fig

2 Vurderinger
347,65Ord. pris 409,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Få en øyeblikkelig glød med gloCream Blush. Med denne kremaktige rougen kan du skape en myk tone gjennom dagen, eller en skikkelig "wow"-look på kvelden.Glo Skin Beauty inneholder naturlige mineraler som kommer i en fargepalett av plomme, fersken, rose og jordfarger. Dette er en høypigmentsfarge laget for ekspertisesminking innen fremheving og skyggelegging.

Om GLO:Glo Skin Beauty er et sminkesystem laget for hudspesialister og kundene deres. Disse avanserte formlene kombinerer farmasøytiske ingredienser, naturlige mineraler og kraften fra antioksidanter. Resultatet er en avansert mineralsminke som dekker, samtidig som den beskytter og korrigerer.Glo Skin Beauty gir god dekning, et bredt spekter UV-beskyttelse og hjelper til med å bekjempe frie radikaler ved hjelp av kraftige antioksidanter.Glo Skin Beauty tilbyr nyskapende produkter i en mengde farger. Sminken brukes av profesjonelle sminkører og hudspesialister over hele verden.

Vanligvis kjøpt sammen

1.432,65
1.178,30

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter