Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Glo Skin Beauty Cream Blush Fig

1 Vurderinger
179,-Anb. pris 285,-35

Velg nyanse

Få en øyeblikkelig glød med gloCream Blush. Med denne kremaktige rougen kan du skape en myk tone gjennom dagen, eller en skikkelig "wow"-look på kvelden.Glo Skin Beauty inneholder naturlige mineraler som kommer i en fargepalett av plomme, fersken, rose og jordfarger. Dette er en høypigmentsfarge laget for ekspertisesminking innen fremheving og skyggelegging.

Om GLO:Glo Skin Beauty er et sminkesystem laget for hudspesialister og kundene deres. Disse avanserte formlene kombinerer farmasøytiske ingredienser, naturlige mineraler og kraften fra antioksidanter. Resultatet er en avansert mineralsminke som dekker, samtidig som den beskytter og korrigerer.Glo Skin Beauty gir god dekning, et bredt spekter UV-beskyttelse og hjelper til med å bekjempe frie radikaler ved hjelp av kraftige antioksidanter.Glo Skin Beauty tilbyr nyskapende produkter i en mengde farger. Sminken brukes av profesjonelle sminkører og hudspesialister over hele verden.

  • Kategori:Rouge
  • Artikelnummer:
    1125-334-0001
Glo Skin Beauty

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

3.0

Basert på 1 karakter
0
0
1
0
0

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018