Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Glo Skin Beauty Cream Blush Fig

1 Vurderinger
185,-Anb. pris 289,-35
Sendes innen 1-4 dager

Velg nyanse

Få en øyeblikkelig glød med gloCream Blush. Med denne kremaktige rougen kan du skape en myk tone gjennom dagen, eller en skikkelig "wow"-look på kvelden.Glo Skin Beauty inneholder naturlige mineraler som kommer i en fargepalett av plomme, fersken, rose og jordfarger. Dette er en høypigmentsfarge laget for ekspertisesminking innen fremheving og skyggelegging.

Om GLO:Glo Skin Beauty er et sminkesystem laget for hudspesialister og kundene deres. Disse avanserte formlene kombinerer farmasøytiske ingredienser, naturlige mineraler og kraften fra antioksidanter. Resultatet er en avansert mineralsminke som dekker, samtidig som den beskytter og korrigerer.Glo Skin Beauty gir god dekning, et bredt spekter UV-beskyttelse og hjelper til med å bekjempe frie radikaler ved hjelp av kraftige antioksidanter.Glo Skin Beauty tilbyr nyskapende produkter i en mengde farger. Sminken brukes av profesjonelle sminkører og hudspesialister over hele verden.

  • Kategori:Rouge
  • Artikelnummer:
    1125-334-0001
Glo Skin Beauty

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet

Bli den første til å gi din mening om produktet

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilket shampoo som burde funke for deg. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Chat
Åpningstid: Hverdager 09-18

Telefon
Åpningstid: Hverdager 9-17
Telefonnummer: +47 23 65 14 60

Copyright 2018