Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Glo Skin Beauty
Sensitive Line
Soothing Gel Mask 50 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
449,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Reduserer inflammasjon på sensitiv hud og etter sterke behandlinger. Lindrer, fukter og hindrer hevelser og redusere synligheten
av fine linjer og rynker. Gir en «plumping» effekt og er svært fuktighetsgivende.

Anbefales for: Alle hudtyper, spesielt sensitiv og dehydrert hud.

Aktive Ingredienser:

  • Agurk – kjent for sin anti- inflammatoriske effekt på huden. Har høyt vanninnhold, aminosyrer, proteiner, lipider og Vitamin C. Agurk lindrer irritasjon, hevelser og dehydrering. Reduserer rynker og fine linjer.
  • Indian Senna Polypeptide – Gir en anti-inflammatorisk og beroligende effekt. Stimulerer kollagen og elastin syntesen.
  • Moringa Pterygosperma (Moringa) Seed Extract – Inneholder høye konsentrasjon av betakaroten, jern, kalium og vitamin C. Antioksidant, minsker tegn til aldring ved å øke kollagensyntesen, lysner huden og jevner ut hyperpigmenterte områder. Betakaroten konverterer til vitamin A som har gode og kjente egenskaper.
  • Gotu Kola Extract – En velkjent urt med antibakterielle og anti-inflammatorisk egenskaper. Fordi den øker blodtilførselen til skadde områder, er en antioksidant og stimulerer fibroblastene, har denne ingrediensen ofte blitt brukt for å hele sår. Den er også brukt i anti-age produkter, fordi den reparerer huden og øker hudens fuktighetsbarriere.
  • Grape Seed Oil – kjent for sin evne til å holde på fuktigheten. Denne kraftige antioksidanten hemmer også enzymer som bryter ned kollagen og elastin.
  • Copper PCA – Kobber er en fuktighetsbevarende ingrediens som tiltrekker seg fuktighet til huden. Den har en betydelig anti-inflammatorisk virkning og er nyttig ved heling av sår hud.

Dette produktet er fri for: fargestoffer, parfyme, parabener, gluten, nøtter og soya.

pH: 5.0

Bruk: Påfør et jevnt lag etter rens og toning. La virke i 10 minutter og fjern deretter med en myk, fuktig klut. Brukes etter behov.

3ml

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter