Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.2

Basert på 4 karakterer
0
1
0
0
3
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 1 mnd siden

  Den fineste glød!

  Den letteste og jevneste selvbruning jeg har prøvd! At selvbruningen er en mousse gjør det lettere og få det jevnt. Hansken er genial så man slipper å måtte skynde seg og påføre (og kanskje gjøre en dårlig jobb!) for å vaske hendene etterpå. Et tips er å ikke dusje før to dager etter påføring. Da sitter den faktisk bedre ;)
  3 liker
 • for 1 uke siden

  Nesten ingen farge

  Gledet meg ufattelig masse til å prøve ut glöd. Er av den heldige typen som har vanskeligheter for å bli brun, så kjøpte denne i dark for å få litt skikkelig farge.
  Virkelig glad for at jeg ikke kjøpte medium, da hadde jeg vel ikke sett forskjell. Fulgte til og med bruksamvisningen på flaska. Likevel fikk jeg nesten ikke farge i det heletatt. Eneste plassen man kan se farge er på knærne, knokene og albuene, da jeg ikke var generøs nok med krem før påføring. Ble anbefalt selvbruningen av ei venninne, hun fikk skikkelig farge av sin. Så jeg vet rett og slett ikke hva som har skjedd for meg 🤷🏼‍♀️
  Jeg har testet mye forskjellig selvbruning de siste årene, denne var dessverre en virkelig skuffelse 🙁

  Den får 2 stjerner, da den ikke lukter så veldig selvbruning og er lett å påføre.
  1 liker
 • for 1 mnd siden

  Ingen ekkel lukt

  Jeg er ikke veldig stor på selvbruning ettersom jeg synes lukten er ekkel og sølet er stress, men det var før jeg prøvde glöd! Påfører på kveldstid, et par timer før jeg legger meg. Smitter litt av på sengetøyet (jeg sover i hvitt sengetøy), men ikke skikkelig ille. Har ikke opplevd at det har smittet etter første dusjen. Produktet har heller ingen ekkel selvbruningslukt, og synes faktisk ikke det lukter i det hele tatt etter første dusj. Kommer til å kjøpe denne igjen 😍
  2 liker

Glöd Sophie Elise
Self Tan Mousse Dark Kit

4 Vurderinger
399,-Anb. pris 417,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Hurtigtørkende selvbruningsmousse med en bronsefarge for å guide påføringen så du unngår ujevnheter. Fargerestene skylles av i dusjen og selve brunfargen kommer frem. Brunfargen utvikles jevnt i 8 timer etter påføringen, noe som resulterer i et perfekt, naturlig glødende resultat. Unngå kontakt med vann i denne perioden.

Kitet inneholder:

 • Self Tan Mousse Dark 200 ml
 • Luxury Self Tan Mitt Face
 • Luxury Self Tan Mitt Body

Vanligvis kjøpt sammen

494,-
591,50

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter