1 Kundebilde
2 looks

Looks

Self Tan Mousse + Applikator...
MIN HVERDAGSSMINKE

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.8

Basert på 37 karakterer
3
4
7
8
15
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 3 mnd siden

  Veldig bra!

  Dette er absolutt det beste self tan produktet jeg har brukt!
  Det er utrolig lett å påføre, blir jevnt og ser utrolig bra ut.
  Jeg er ingen ekspert på self tan, og derfor er jeg virkelig imponert over hvor bra resultatet blir. Eneste som trekker litt ned, er at jeg syns fargen forsvant litt fort. Men det som var bra, var at det ikke ble flekkete og stygt underveis. Den bare ble jevnt borte. Kan virkelig anbefale denne!
  6 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 5 mnd siden

  Mm

  Helt forferdelig
  6 liker
 • for 3 mnd siden

  Helt grei

  God og lett å påføre. Gir ikke så veldig mye farge som jeg hadde forventet og den smittet av på klærne mine etter jeg hadde vasket den av.. Fargen var likevel jevn og fin de par første dagene, men etter det forsvinner den flekkvis. Sitter sikkert fint på noen som ikke er i så mye aktivitet 😅 Mulig jeg prøver dark, men er redd man blir enda mer falmete.
  Har brukt den 3 ganger nå med samme resultat.:)
  4 liker
 • for 3 mnd siden

  Skuffelse

  Hadde høye forventninger til denne. Den var lett å påføre og så ganske bra ut første dagen. Andre dagen begynte fargen å gå av ujevnt. Tredje dag er fargen helt borte fra hendene, bortsett fra på noen punkter. Den smitter av på klær flere dager etterpå. Hvis jeg gnir forsiktig på huden, preller fargen av. Får også kviser i ansiktet av den (jeg pleier aldri å få kviser). Gitt den 3 sjanser, men har blitt samme resultat alle ganger. Jeg har brukt selvbruning i alle år, men denne fungerte dessverre ikke for meg. Kjøper heller Cocoa Brown som aldri skuffer og er mye billigere.
  4 liker
 • for 3 mnd siden

  Fresh lukt, jevn farge

  Har prøvd mye selvbruning, og selvom denne må jobbes med kjapt for å bli jevn, så er den av de beste jeg har prøvd. Den lukter godt og synes fargen sitter lenge + lett å legge fordi moussen er farget🌺 minus: jeg blir veldig tørr av selvbruning/denne. Passer nok best på sommeren når man har mindre tørr hud generelt.
  #konkurranse
  5 liker
 • for 3 mnd siden

  For og i mot

  OBS: har bare prøvd denne 1 gang, og ikke hatt den lenge nok på til at jeg vet hvordan den fader vekk/ hvordan neste påføring blir.

  POSITIVT:
  - Det blir et utrolig jevnt resultat om man påfører riktig. For nybegynnere er dette heller ikke den vanskeligste selvbruningen å påføre, men man må forvente litt ujevnheter om man ikke er god til å påføre eller har gjort det før, men det må man med ALLE selvbruningstyper.

  - Huden min ble utrolig myk og «feilfri» og føltes sunn, etter jeg hadde selvbruningen på.

  - Fargen er så naturlig at den minner meg om farger jeg får på solferie i syden. I tillegg til at på meg var fargen stor forskjell på da jeg er ganske lys fra før, hadde bare på i 5 timer skal ta lengre neste gang. Så elsket resultatet!

  - Det tar ikke lang tid å ta på, ta av, eller for at det skal tørke før man kan ta klær på.

  - Brukte self tan drops med fuktighetskrem i ansiktet, og fargen ble omtrent identisk som selvbruningen på kroppen, ingen skille ingen forskjell. Stort pluss.

  Det negative:

  - Den lukter mer selvbruning etter min mening, enn de andre jeg har prøvd, da denne lukter dagen etterpå også, noe jeg ikke har opplevd med andre. Men tror det hjelper om man bruker bodylotion over. Lukten er heller ikke så plagsomt at dette er grunn nok til å ikke bruke igjen. Har også hørt at det er normalt når det er første applikeringen, så neste gang vil det kanskje lukte mildere og mildere.

  - Det må mye selvbruning til, men usikker på hvor drøy flasken er i bruk på tross av dette.

  Egentlig alt i alt ikke så mye negativt. Elsker denne allerede og kommer til å bruke opp og kjøpe flere nye. Anbefaler til alle! Beste selvbrunings resultatet jeg noen sinne har fått.

  Legger ved at dette er mine opplevelser og at andre kan oppleve det annerledes mtp f.eks lukten, da denne kan selvsagt oppleves mildere eller ikke eksisterende for andre.
  3 liker
 • for 4 mnd siden

  Lite resultat

  Syns ikke denne er mindre klissete eller lukter mindre enn andre selvbruninger. Svakt resultat av brunfarge. Hater den ikke, men føler man kan få en ganske mye bedre selvbruner for samme sum.
  4 liker

Glöd Sophie Elise
Self Tan Mousse Medium 200 ml

37 Vurderinger
299,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
En hurtigtørkende selvsbrunings- mousse som er bronsefarget for å guide påføringen og unngå skjolder. Overflødig produkt kommer av ved vask og etterlater den faktiske fargen. Brunfargen vil utvikle seg jevnt over de neste 8 timene etter påføring for en perfekt, naturlig og glødende hudtone. Formuleringene er 100% Vegan Friendly. Med en svak duft av kokosnøtt.

200 ml

Er også tilgjengelig i en pakke

Vanligvis kjøpt sammen

374,-
680,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter