2 looks

Looks

Self Tan Mousse + Applikator...
MIN HVERDAGSSMINKE

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3.8

Basert på 32 karakterer
3
3
6
6
14
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 4 mnd siden

  Meh

  JMå bruke mye under påføring. Lukter like mye selvbruning som alle andre jeg har prøvd, for mørk før den vaskes av - og for lys etter ... ikke den beste jeg har prøvd - men ikke den verste heller . Den er klissete igså - og jeg er egentlig uenig i alt det bra folk sier om den. Gjenstår å se om den flekker når den går av da!
  5 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 1 mnd siden

  Mm

  Helt forferdelig
  5 liker
 • for 3 dager siden

  For og i mot

  OBS: har bare prøvd denne 1 gang, og ikke hatt den lenge nok på til at jeg vet hvordan den fader vekk/ hvordan neste påføring blir.

  POSITIVT:
  - Det blir et utrolig jevnt resultat om man påfører riktig. For nybegynnere er dette heller ikke den vanskeligste selvbruningen å påføre, men man må forvente litt ujevnheter om man ikke er god til å påføre eller har gjort det før, men det må man med ALLE selvbruningstyper.

  - Huden min ble utrolig myk og «feilfri» og føltes sunn, etter jeg hadde selvbruningen på.

  - Fargen er så naturlig at den minner meg om farger jeg får på solferie i syden. I tillegg til at på meg var fargen stor forskjell på da jeg er ganske lys fra før, hadde bare på i 5 timer skal ta lengre neste gang. Så elsket resultatet!

  - Det tar ikke lang tid å ta på, ta av, eller for at det skal tørke før man kan ta klær på.

  - Brukte self tan drops med fuktighetskrem i ansiktet, og fargen ble omtrent identisk som selvbruningen på kroppen, ingen skille ingen forskjell. Stort pluss.

  Det negative:

  - Den lukter mer selvbruning etter min mening, enn de andre jeg har prøvd, da denne lukter dagen etterpå også, noe jeg ikke har opplevd med andre. Men tror det hjelper om man bruker bodylotion over. Lukten er heller ikke så plagsomt at dette er grunn nok til å ikke bruke igjen. Har også hørt at det er normalt når det er første applikeringen, så neste gang vil det kanskje lukte mildere og mildere.

  - Det må mye selvbruning til, men usikker på hvor drøy flasken er i bruk på tross av dette.

  Egentlig alt i alt ikke så mye negativt. Elsker denne allerede og kommer til å bruke opp og kjøpe flere nye. Anbefaler til alle! Beste selvbrunings resultatet jeg noen sinne har fått.

  Legger ved at dette er mine opplevelser og at andre kan oppleve det annerledes mtp f.eks lukten, da denne kan selvsagt oppleves mildere eller ikke eksisterende for andre.
  1 liker
 • for 2 uker siden

  Lite resultat

  Syns ikke denne er mindre klissete eller lukter mindre enn andre selvbruninger. Svakt resultat av brunfarge. Hater den ikke, men føler man kan få en ganske mye bedre selvbruner for samme sum.
  3 liker
 • for 2 uker siden

  Får tørr hud.

  Jeg har brukt selvbruning i flere år, og gledet meg til å teste denne. Synes den er lett å påføre, og lukter helt Ok. Minner litt om sunspa sin coconut mousse.

  Dessverre så opplever jeg at huden blir veldig tørr. Jeg har aldri opplevd dette før med en mousse. Til tross for at jeg eksfolierer huden ofte og smører meg med hudkrem mellom selvbruningsrundene ble jeg veldig tørr.

  Synes fargen falmer veldig raskt. Det positive er at jeg føler den falmer "jevnt", og det blir ikke et flekkete resultat.
  4 liker
 • for 2 uker siden

  Kjempefornøyd

  Jeg er veldig fornøyd med Glød. Den var lett å påføre og luktet godt. Jeg fikk en fin glød i ansiktet som varte 5-7 dager. Fikk mye positiv kommentarer på fargen. Det var ingen tegn til avfarging verken på klær eller sengetøy. Jeg trengte ikke bruke mye av produktet for å dekke ansiktet, så flasken kommer til å vare lenge. Dette er den beste selvbruningskremen jeg har brukt.
  3 liker
 • for 4 uker siden

  Ganske bra!

  Kjøpte denne i medium og er ganske fornøyd. Synes den utvikler seg fint og gir en nydelig farge på meg. Ulempen er at den fortsetter å utvikle seg litt vel mye etter man har dusjet. Det vil si at jeg da synes den lukter litt selv etter dusj. Litt vanskelig å få jevnt på hender i forhold til andre, men dette kommer seg nok etterhvert med litt øvelse. Alt i alt ganske så fornøyd! Bruker den «hele tiden» :-)
  1 liker

Glöd Sophie Elise
Self Tan Mousse Medium 200 ml

32 Vurderinger
299,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
En hurtigtørkende selvsbrunings- mousse som er bronsefarget for å guide påføringen og unngå skjolder. Overflødig produkt kommer av ved vask og etterlater den faktiske fargen. Brunfargen vil utvikle seg jevnt over de neste 8 timene etter påføring for en perfekt, naturlig og glødende hudtone. Formuleringene er 100% Vegan Friendly. Med en svak duft av kokosnøtt.

200 ml

Er også tilgjengelig i en pakke

Vanligvis kjøpt sammen

538,-
434,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter