1 look

Looks

MIN HVERDAGSSMINKE

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.2

Basert på 13 karakterer
0
1
4
0
8
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 1 mnd siden

  Meh

  JMå bruke mye under påføring. Lukter like mye selvbruning som alle andre jeg har prøvd, for mørk før den vaskes av - og for lys etter ... ikke den beste jeg har prøvd - men ikke den verste heller . Den er klissete igså - og jeg er egentlig uenig i alt det bra folk sier om den. Gjenstår å se om den flekker når den går av da!
  4 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 1 mnd siden

  Skuffelse

  Får ikke noe spesiell farge av produktet. Det er også klissete og tørker ikke like fort som det både står på produktet og som d blir sagt av Sophie selv. Helt greit produkt, men syntes det blir promotert i mye høyere grad enn det burde, for det ble en skuffelse for meg etter å ha prøvd selv.
  3 liker
 • i går 12:52

  Funker utrolig bra!

  Dette er den første self-tan mousse jeg prøver, og den var utrolig lett på påføre! Jeg var helt sikker på at jeg kom til å få massevis med skjolder og drit, men den var så lett å få jevn på huden. Liker at den har farge så man ser hvor man påfører og ikke. Lukter ikke selvbruning, bare søtlig kokos (DIGG). Tørker fort, og utvikler seg jevn og fin de 8 timene den skal.
  Anbefales!
  1 liker
 • for 5 dager siden

  Fantastisk

  Jeg gikk fra å være avhengig av solarium, til å bruke denne selvbruningen. Jeg hadde aldri prøvd selvbruning før, men etter å ha hørt mye positivt om denne så måtte jeg bare prøve. Den er veldig lett å påføre, også for oss som ikke har noen erfaring med selvbruning. Man ser raskt en fin farge etter påføring, som blir enda finere over natta. Pleier å påføre den før jeg legger meg, og dusje av overflødig farge morgenen etter. Føler meg fresh og fin med denne selvbruningen! Jeg foretrekker å bruke dark på kroppen,og medium i ansikt og på hendene. Endelig et produkt som har fått meg til å slutte å skade huden min ved overdreven bruk av solarium! Anbefales virkelig ❤️
  2 liker
 • for 1 mnd siden

  HELT OK

  denne er helt ok! Jeg har brukt selvbruning i ca 5år og det positive med denne er at den ikke smitter av med en gang i sengetøy og duften av selvbruning er ikke like intens. Men syns ikke den blir Mørk nok, og holder heller ikke lenge nok på kroppen. Da er feks St.moriz til 80-100kr et bedre alternativ.
  3 liker
 • for 1 mnd siden

  Fornøyd

  Veldig lett å påføre, gir ett fint og naturlig resultat, selv for oss uerfarne. Ikke opplevd avfarging. Lukter lite. Perfekt for oss som hater å sole oss 🙈 aldri hatt så fine å brune bein 😀
  #konkurranse
  2 liker
 • for 1 mnd siden

  Veldig bra

  Naturlig farge som gir et fint resultat! Farget litt av i sengen, men ikke mye. Veldig lett å få jevn selv for en uten så mye erfaring. Anbefaler sterkt:) #konkurranse
  2 liker

Glöd Sophie Elise
Self Tan Mousse Medium 200 ml

13 Vurderinger
289,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
En hurtigtørkende selvsbrunings- mousse som er bronsefarget for å guide påføringen og unngå skjolder. Overflødig produkt kommer av ved vask og etterlater den faktiske fargen. Brunfargen vil utvikle seg jevnt over de neste 8 timene etter påføring for en perfekt, naturlig og glødende hudtone. Formuleringene er 100% Vegan Friendly. Med en svak duft av kokosnøtt.

200 ml

Er også tilgjengelig i en pakke

Vanligvis kjøpt sammen

384,-
513,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
slå deg løs med 55 OOO skjønnhetsprodukter