Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3.9

Basert på 17 karakterer
2
1
3
2
9
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 6 mnd siden

  Supert produkt!

  Veldig fornøyd med Glöd selvbruning. Enkel å påføre, jevn fin farge, lite lukt, falmer fint og holder bra. Hanskene fungerer også veldig bra.
  4 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 6 mnd siden

  Ikke kjøp!

  Jeg har lest såååå mange gode anmeldelser og gledet meg skikkelig til å teste produktet. Men dessverre er dette en av de værste selvbruningene jeg har testet! Lukter kokos når du påfører, men den ubehagelige selvbruningslukten kom snikende etter en dag. Etter 3 dager lukter jeg fremdeles vond selvbruning! :(
  Det værste er kanskje at brunfargen blir helt jævelig og skjoldete. Selv med eksfoliering i forkant, smurt inn tørre partier med fuktighetskrem osv.
  Den er også umulig å skrubbe av, hvis du har fått en ujevn eller uheldig farge. Det som er svært positivt for meg er applikatorene for kropp og ansikt. De er kjempe gode! Men jeg holder meg heller til SunTan sin Mousse som er 1000 x bedre enn Sophie Elise sin.
  Svært skuffet....
  5 liker
 • for 1 uke siden

  Bra, men...

  Fargen er super, sitter bra og lett å påføre. Det eneste problemet er at jeg har vintereksem på overarm/bryst, og da blir det fryktelig flekkete.. har forsøkt å kontakte SE på hennes glöd Instagram om hun har tips/hørt om lignende problem tidligere, uten hell.. likevel er produktet bra!😊 #konkurranse
  2 liker
 • for 1 mnd siden

  Fin selvbruning, men reagerer på den

  Har brukt denne 5-6 ganger nå, og fargen blir suuperfin! Applikatoren er veldig myk og behagelig, og fargen blir akkurat passe mørk og fader jevnt. Syntes også at den lukter skikkelig godt!
  Dessverre merket jeg etter ca. 5 bruk av huden reagerer på den med røde kløende utslett på noen steder av kroppen. Pleier ikke å reagere på andre kropps- eller sminke-produkter til vanlig.
  4 liker
 • for 1 mnd siden

  Anbefales!

  Jeg var litt skeptisk i utgangspunktet, men hørt mye positivt om dette produktet. Er vant med Bondi Sands fra før, men lukten er for spesiell for meg. Må si jeg er overbevist, dette er virkelig en god selvbruning. Den lukter godt, ikke noe utpreget selvbruningslukt og ikke svertet det over på sengetøyet. Skrubbet dagen i forveien som anbefalt og smørte knær, albuer osv med krem før påføring. Brukte på hele kroppen, enkelt å se hvor man har påført, ingen skjolder, jevn og fin farge! Fargen så naturlig ut på meg og jeg blir ikke veldig brun på naturlig vis!
  3 liker
 • for 4 mnd siden
  2 liker
 • for 4 mnd siden

  Kjempeflott produkt

  Har aldri prøvd selvbruningsprodukter før så var litt spent. Veldig lett å påføre med hansken, lukter kokos etter påføring, men lukten forsvinner. Heller ingen merker på klær/laken og ikke minst veldig fin farge. Er på dag 4 og har ikke merket noen skjolder eller ujevnheter enda. #konkurranse
  1 liker

Glöd Sophie Elise
Self Tan Mousse Medium Kit

17 Vurderinger
399,-Anb. pris 417,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Hurtigtørkende selvbruningsmousse med en bronsefarge for å guide påføringen så du unngår ujevnheter. Fargerestene skylles av i dusjen og selve brunfargen kommer frem. Brunfargen utvikles jevnt i 8 timer etter påføringen, noe som resulterer i et perfekt, naturlig glødende resultat. Unngå kontakt med vann i denne perioden.

Kitet inneholder:

 • Self Tan Mousse Medium 200 ml
 • Luxury Self Tan Mitt Face
 • Luxury Self Tan Mitt Body

Vanligvis kjøpt sammen

474,-
611,50

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter