Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3.9

Basert på 14 karakterer
2
1
2
1
8
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 2 mnd siden

  Supert produkt!

  Veldig fornøyd med Glöd selvbruning. Enkel å påføre, jevn fin farge, lite lukt, falmer fint og holder bra. Hanskene fungerer også veldig bra.
  4 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 2 mnd siden

  Ikke kjøp!

  Jeg har lest såååå mange gode anmeldelser og gledet meg skikkelig til å teste produktet. Men dessverre er dette en av de værste selvbruningene jeg har testet! Lukter kokos når du påfører, men den ubehagelige selvbruningslukten kom snikende etter en dag. Etter 3 dager lukter jeg fremdeles vond selvbruning! :(
  Det værste er kanskje at brunfargen blir helt jævelig og skjoldete. Selv med eksfoliering i forkant, smurt inn tørre partier med fuktighetskrem osv.
  Den er også umulig å skrubbe av, hvis du har fått en ujevn eller uheldig farge. Det som er svært positivt for meg er applikatorene for kropp og ansikt. De er kjempe gode! Men jeg holder meg heller til SunTan sin Mousse som er 1000 x bedre enn Sophie Elise sin.
  Svært skuffet....
  4 liker
 • for 1 uke siden
  2 liker
 • for 1 uke siden

  Kjempeflott produkt

  Har aldri prøvd selvbruningsprodukter før så var litt spent. Veldig lett å påføre med hansken, lukter kokos etter påføring, men lukten forsvinner. Heller ingen merker på klær/laken og ikke minst veldig fin farge. Er på dag 4 og har ikke merket noen skjolder eller ujevnheter enda. #konkurranse
  1 liker
 • for 2 uker siden

  Meget fornøyd!

  Jeg er imponert! En meget bra selvbruning til en OK pris! Selvbruningen tørker fort og sværter ikke over på klær! Kommer helt klart til å bruke denne mer! Lukter deilig og gir en veldig veldig fin farge! Tommel opp for deg, Sophie Elise! Dette er meget bra!
  1 liker
 • for 1 mnd siden

  Helt grei

  Var så spent på å teste denne selvbruningen etter å ha lest så mange gode anmeldelser. Lukter veldig godt kokos når man påfører selvbruningen, men kort tid etterpå kommer den ubehagelige selvbruningslukten - som satt i flere dager etterpå enda jeg prøvde å skrubbe bort selvbruningen.

  Det positive er imidlertid at fargen blir meget fin, og uten skjolder. Applikatorene for kropp og ansikt er også veldig gode!

  Alt i alt en selvbruning som gir deg den fargen du ønsker - hvis du takler lukten. Det gjør dessverre ikke jeg...
  2 liker
  • for 1 mnd siden
   Tusen takk for gode ord - om du liker fargen, men ikke liker lukten kan jeg kjanske anbefale deg instant tan? Her forsvinner all fargen etter en dusj, men den lukter enda mindre, også fra start :)
   Liker
 • for 1 mnd siden

  Helt grei, fikk kviser

  Passe fornøyd med produktet! Det gir en veldig fin brunfarge, men den forsvinner fort, allerede etter andre dusj er den nesten helt borte. Lukten er fin, den lukter for det meste kokos men utover kvelden og dagen etter lukter den mer og mer selvbruning, men langt mindre en andre selvbruninger!
  Det jeg likte minst med glöd var at jeg fikk store vonde kviser i ansiktet av den. Jeg sliter tidvis med breakouts, da jeg påførte glöd i ansiktet hadde jeg helt ren hud. Etter to tre dager fikk jeg store vonde kviser som brukte lang tid på å forsvinne. Skal aldri bruke glöd i ansiktet igjen! På kroppen derimot vil jeg bruke den mange ganger!!
  #konkurranse
  2 liker

Glöd Sophie Elise
Self Tan Mousse Medium Kit

14 Vurderinger
399,-Anb. pris 417,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Hurtigtørkende selvbruningsmousse med en bronsefarge for å guide påføringen så du unngår ujevnheter. Fargerestene skylles av i dusjen og selve brunfargen kommer frem. Brunfargen utvikles jevnt i 8 timer etter påføringen, noe som resulterer i et perfekt, naturlig glødende resultat. Unngå kontakt med vann i denne perioden.

Kitet inneholder:

 • Self Tan Mousse Medium 200 ml
 • Luxury Self Tan Mitt Face
 • Luxury Self Tan Mitt Body

Vanligvis kjøpt sammen

516,50
663,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter