Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4

Basert på 7 karakterer
0
2
0
1
4
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 2 mnd siden

  Naturlig, fin glød

  Så langt det beste sslvbruningdproduktet jeg har prøvd. Det trekker veldig kjapt inn, og smitter utrolig lite av. Man får en lett og fin solkysset hud, ikke oransje-paradise-hud, som lett kan bygges på. Anbefaler denne hvis du vil ha noe naturlig.
  2 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 1 mnd siden

  Ikke mye mer enn en glød...

  Synes dette produktet har fått litt for mye skryt. Jeg er vant til produkter fra Australia som skal virke 1-4 timer før du skyller av, deretter vokser fargen i løpet av 24 timer.

  Denne smøres på og det resultatet du har da er det du får, så må du ikke dusje på minimum 8 timer etterpå, altså en helt vanlig selvbruningsskum. og med selvbruning kommer den grusomme lukten!

  Jeg var absolutt fornøyd dagen etter, flott glød, men varte 24t før den begynte å forsvinne visse steder og da så det ikke spesielt bra ut.

  Jeg holder meg til de andre selvbruningsproduktene i fremtiden, men om du trenger en rask glød er dette produktet topp!
  3 liker
 • for 2 mnd siden

  Glød

  Elsker den
  2 liker
 • for 2 mnd siden

  Helt utrolig

  Jeg får ikke skrytet nok av dette produktet! Har prøvd så mye selvbruning, bade dyrt, billig, kremer og gradvise selvbruninger men denne er den beste jeg har prøvd. Man kan si det man vil om sophie elise, men her har hun skapt en fulltreffer!

  Det beste med denne selvbruningen er at den ikke lukter, (litt kokoslukt), den skjolder ikke, den tørker fort og etterlater ikke flekker på klær og laken. Det er virkelig den beste selvbruningen jeg har kommet over, og jeg kommer til å kjøpe kun denne fremover. Veldig fornøyd!
  2 liker
 • for 3 mnd siden

  Gjør alt det den lover, supernaturlig farge og enkel å påføre!

  Testet Glöd self tan i medium, var omtrent helt vinterbleik. Har nøytral undertone. Moussen kommer i en fin flaske og votten er supermyk og deilig.

  Jeg skrubbet huden med sukker og olivenolje i dusjen og smørte meg med fuktighetskrem ca. 6 timer før jeg påførte moussen. Smørte albuer, knær. ankler, hender og håndledd med fuktighetskrem igjen rett før jeg påførte.

  Moussen luktet mildt av kokos og gled lett på huden, trakk inn med en gang! Resultatet ble veldig pent og ikke skjoldete i det hele tatt. Det eneste jeg kan si er at den kanskje er bittelitt lys i fargen. Hvis du har litt grunnlag fra før eller vil ha skikkelig summer glow, gå for "Dark"!
  2 liker

Glöd Sophie Elise
Self Tan Mousse Medium Set

7 Vurderinger
349,-Anb. pris 368,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Hurtigtørkende selvbruningsmousse med en bronsefarge for å guide påføringen så du unngår ujevnheter. Fargerestene skylles av i dusjen og selve brunfargen kommer frem. Brunfargen utvikles jevnt i 8 timer etter påføringen, noe som resulterer i et perfekt, naturlig glødende resultat. Unngå kontakt med vann i denne perioden.

Kitet inneholder:

 • Self Tan Mousse Medium 200 ml
 • Luxury Self Tan Mitt Body

Vanligvis kjøpt sammen

424,-
519,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter