Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

gloTherapeutics Sensitive Line Gentle Cream Cleanser

Bli den første til å vurdere dette produktet
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig

Denne lette kremrensen fjerner grundig makeup, overflødig olje og urenheter, samtidig som vi tar hensyn til den naturlige fuktighetsbalansen på selv den mest sensitive hud.

Anbefales for: Alle hudtyper, spesielt sensitiv hud.

Aktive Ingredienser:

  • Desert Date Fruit Extract - et plantebasert kompleks fra tre planter som har lange historier som bruk som milde tensider. Denne synergiske kombinasjonen gir et luksuriøst lett skum som effektivt rengjør huden.
  • Sea Buckthorn Fruit Extract - inneholder store mengder vitamin C og E, omega fettsyrer og betakaroten. Fungerer som en effektiv rensende og beroligende ingrediens. God på sårheling, lindre solbrenthet, forebygger dehydrering og øker cellefornyelsen.
  • Shikakai Extract - med en lav pH kombinert med skummende kvaliteter, fungerer dette som et mildt rengjørende middel. I Ayurvediske tradisjoner, er Shikakai en ofte brukt plante på grunn av sine mange terapeutiske og forfriskende egenskaper.
  • Pomegranate Seed Extract - en kraftig antioksidant rik på fettsyrer, vitamin C, E, samt polyfenoler. Kjent for sine nærende og fuktighetsgivende egenskaper. Bidrar til at huden reparerer seg selv og beskytter, helbreder og reduserer synligheten av rynker. Beroliger irritert og allergisk hud.
  • Oat Beta Glucan– havre har vært brukt i århundrer for å gi fuktighet og komfort. I tillegg til å ha beroligende og helende egenskaper, har kliniske studier vist havrens evne til å forbedre fastheten og elastisiteten i huden, samt redusere misfarging og beskytte huden mot UV-stråling.

Dette produktet er fri for: fargestoffer, parfyme, parabener, gluten, nøtter og soya.
pH: 4.8

Anbefalt bruk:Påfør fuktet hud og masser forsiktig i 60 sekunder. Skyll med varmt vann.Etterfølg med Calming Flower Mist, Corrective Soothing Serum og/ eller Balancing Moisture Remedy. Brukes daglig.

3ml

  • Kategori:Rensegel
  • Artikelnummer:
    1668-146-0000

Vurderinger & anmeldelser

Bli den første til å gi din mening om produktet

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilket shampoo som burde funke for deg. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Chatt: Hverdager 09-18
Telefon: Hverdager 9-17 Tel.nummer: +47 23 65 14 60

Copyright 2017