Golden Curl

Høykvalitativ hårpleie med Golden Curl. 

Et ungt selskap, basert i London 2014, som sammen med eksperter fra hårstylingindustrien har skapt en profesjonell serie med hårstylingprodukter. De ville gjøre profesjonell hårpleie og hårstyling tilgjengelig for alle kvinner med alle hårtyper.

Ønsker du glansfullt rett hår, fyldige krøller eller Hollywood waves kan du nå enkelt få det med fantastiske resultater.

Golder Curl har et utvalg profesjonelle og luksuriøse rettetenger, krølltenger og hårpleieprodukter. Produktene er laget av de beste materialene og vedlikeholder hårets vitalitet og sunne utseende. Golden Curl tror på sine produkter og elsker sine kunder, derfor har de 5 års garanti på alle stylingprodukter. Skjem bort håret og velg et stylingverktøy av høy kvalitet og se de fantastiske resultatene.

Profesjonell hårpleie har aldri vært enklere.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter