1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.7

Basert på 29 karakterer
5
4
0
6
14
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 11 mnd siden

  Bra produkt

  Supert når du ikke har tid til/ ønsker å sitte 15-20 min medhårkur. Gjør virkelig håret mykt og blankt på 60 sek, det eneste er at den har en veldig overveldende lukt som jeg nå har blitt lei av 😅
  2 liker
 • for 3 mnd siden

  REDDET HÅRET MITT!!!!

  Jeg kjøpte mange forskjellig produkter for å redde håret mitt etter 8 runder bleiking. Ja, det begynte falle større mengder, det brakk fler steder og var som overkokt spaghetti da det var vått (i timesvis!). Det var på stadiet hvor man vanligvis hører, "Det er HELT umulig redde det. Klipp deg kort!". Jeg klipte selvsagt av en -to cm for hver bleking, men det knakk av overalt.

  I påvente av olaplex, som jeg faktisk ikke hørte om før etter flere produkter var bestilt og/eller testet, bestilte jeg denne da den hadde gode reviews.
  Etter én gang kjente jeg en liten forskjell og ble begeistret og glad. Jeg ventet 2- 3 dager, og tok en ny kur. Herregud for en forskjell!!!! Håret mitt er mykt, oppfører seg som sunt og pent, og nå er det 5 dager siden jeg brukte kuren på andre runden. Jeg hadde den i 2- 3 min hver gang (dog jeg er sikker på 1min ER nok!).

  Anbefaler denne til alle som føler håret trenger en oppfriskning men som ikke vet helt hva de skal prøve ut. Den er litt kostbar, men den ER drøy i bruk, og etter et slikt resultat er det såå verdt det!!
  Ingen minus å sette på dette produktet. Alt i alt er prisen veldig god!

  #konkurranse
  2 liker
 • for 4 mnd siden

  god hårkur!

  God hårkur som gir godt for tørt hår. Syns ikke lukten er noe plagsom. Syns den heller lukter ganske godt :)
  2 liker

Goldwell
Dualsenses
Rich Repair
60 sec Treatment 500 ml

29 Vurderinger
229,-Anb. pris 265,-

Velg størrelse

500 ml200 ml
Beskrivelse
Ingredienser

Innpakning for tørt og skadet hår med en blanding av microPROtec complex og IntraLipid. Gjenoppretter umiddelbart veldig skadet hår i dybden. Bygger opp håret fra innsiden opptil 100% på 60 sekunder og gir en frisk følelse i håret.

500ml

 • Kategori:Hårkur
 • Artikelnummer:
  1127-235-0500

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019