Good For Me

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.6

Basert på 20 karakterer
2
0
0
1
17
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 10 mnd siden

  Ingen over, ingen ved siden!

  Et fantastisk betakaroten produkt med trygg og effektiv dose :) Aldri hatt så fin glød i huden, og fått så lett farge i solen!
  4 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 20 mnd siden

  Drøyt

  Synes det er litt drøyt når prisen er såpass høy og den inneholder 1/3 av boksens størrelse..
  2 liker
  • for 5 mnd siden
   Hei, Jeg har ikke prøvd produktet enda, men som kunde er jeg nesten alltid avhengig av og på mange måter prisgitt andre kunder sine omtaler av enkelte produkter før jeg kjøper noe som viser seg å være en ‘bomtur’ eller på andre måter et mislykket kjøp. I de aller fleste fall koster produktet/-ene mye penger, da vil man gjerne ‘forsikre’ før ev. kjøp at produktet er hva det lover å være. Derfor blir jeg ærlig talt svært provosert av at en key account manager fra ‘Good for me’, skriver kun positive omtaler med høyeste karakter for hvert produkt de selger, på et forum som egentlig er forbeholdt kundene, ikke produsenten/-e. Fra mitt perspektiv finner jeg dette til å være (gratis) reklame for ‘Good for me’ som produsent, men min skuffelse er egentlig enda større over at Lyko har godkjent omtaler fra en ansatt hos produsenten, som i tillegg har gitt en intervju i Lyko sitt magasin: lyko.no/magazine/intervjuer/good-for-me. Å oppdage dette har gjort at jeg har mistet tilliten til omtalene her på Lyko. Dette er på grensen til brudd på markedsføringsloven.
   1 liker
 • for 10 mnd siden

  Charlotte

  Beste betakarotenet jeg har prøvd! Jeg blir lettere brun og får ikke soleksem lenger <3
  3 liker

Good For Me
Betakaroten Gold 60 st

20 Vurderinger
299,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Premium betakaroten fra naturlige kilder. Vegetabilsk kapsel, tilsatt vitamin E for optimal effekt, og helt fri for allergener og gelatin. Dette er vår beste betakaroten!

Betakaroten Gold kan brukes hele året. På ferie er den din perfekte følgesvenn: Du oppnår en fin, dyp og naturlig brunfarge og sørger for bedre beskyttelse av huden.

SLIK FUNGERER BETAKAROTEN
Betakaroten er et naturlig fargestoff som er med på å gi deg en dyp og varig brunfarge året rundt. Du trenger ikke å være eksponert for direkte sollys for at vår betakaroten skal fungere. I kroppen omdannes betakaroten til vitamin A, som blant annet bidrar til å opprettholde normal hud.

60st

Vanligvis kjøpt sammen

388,-
463,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020