Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Good Things Manuka Honey Body Scrub 200ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
95,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Beauty boosters: bidronningsgelé og sheasmør.

Kroppsproduktene fra Good Things inneholder superfrukter, pleiende arganolje og naturlige ingredienser fra bikuben. Alle produktene er frie for parabener, sulfater, mineraloljer og animalske ingredienser. Råvarene er nøye utvalgte og produktene passer vegetarianere.

Denne kroppsskrubben hjelper til med å polere bort tørr hud og døde hudceller for å gi en jevn hudtone med vakker glød. Kroppsskrubben har også fordelene med å øke blodsirkulasjonen og gir en myk, smidig hud. Kroppsskrubben tilfører huden næring med bidronningsgelé og mykgjørende sheasmør samtidig som den eksfolierende effekten av knuste valnøttkjerner gjenoppliver huden.

Bruk:

For beste resultat, påfør daglig på rengjort hud. Unngå direkte kontakt med øynene, om kontakt oppstår, skyll med rikelig med vann. På grunn av at produktet inneholder naturlige ingredienser kan fargen variere. Produktene skal ikke brukes av personer som er allergiske mot bier og vepser.

200ml

  • Kategori:Skrubb
  • Artikelnummer:
    1128-119-0200

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018