Hairlust

HairLust tilbyr en innovativ og effektiv hårpleiebehandling som innebærer både kosttilskudd og hårprodukter. Vi benytter oss av viktige og grunnleggende vitaminer, mineraler og næringsstoffer som trengs for at håret skal vokse seg lenger, friskere og vakrere.
Vi garanterer optimal indre og ytre pleie av håret med unikt fokus på synergieffekter og produkter som kompletterer hverandre. HairLust er et nordisk produkt spesielt utviklet for å proaktivt møte de behovene vi har i de nordiske landene, basert på vår livsstil, vårt klima og våre hårrutiner.
HairLust startet med en enkel målsetning: Å gjøre det mulig for hvem som helst, uansett hårtype eller hårfarge, å få langt, friskt og vakkert hår. Dette målet skulle ikke kompromisse med hverken økonomi eller miljø.
Vi er overbeviste om at økologiske produkter gjør en forskjell! Derfor bruker vi naturlige og økologiske ingredienser så fort vi får mulighet til det. Vi er stolte av at nesten alle våre produkter er sertifisert økologiske og veganske.
HairLust kosttilskudd og hårpleieprodukter er utviklede med fokus på innovasjon og skandinaviske verdier. De naturlige ingrediensene er nøye utvalgte med et øye for rent innhold som gir optimal pleie av håret, både innvendig og utvendig.

16 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter