2 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Hairlust
Hair Growth & Repair Conditioner 250 ml

1 Vurderinger
235,-
Beskrivelse
Ingredienser
Gjenoppbyggende balsam til tørt, skadet og skrøpelig hår. Innhold av bla. risprotein, planteprotein og hveteprotein gir styrke til håret og hjelper det med å gro. Du får en effektiv etterbehandling til tørt og skadet hår med denne innovative balsamen som inneholder bla. økologisk aloe vera, som har fuktighetsgivende og reparerende egenskaper, samt andre essensielle fettsyrer fra økologisk kakaosmør utvunnet fra frøene fra Theobroma cacoa. Produktet er sertifisert økologisk og vegansk, og produseres i Norden. Fri for silikon, SLS-sulfater, parabener og ftalater.

Prøv å bruke den 1-3 ganger i uken. HairLust Hair Growth & Repair Conditioner skal fordeles jevnt i vått hår og skummes. Sørg for å massere godt inn i hodebunnen. Skyll deretter med varmt vann. Kombinere med HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for det beste resultatet.

250ml
  • Kategori:Balsam
  • Artikelnummer:
    2452-105-0250

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter