Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3.6

Basert på 23 karakterer
1
5
4
5
8
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 2 mnd siden

  Min nye favoritt

  Veldig fornøyd med denne shampooen og balsamen! Begge ga god volum til håret sånn som lovet. Vanligvis blir håret mitt fort fett av balsam men ikke av denne. Lukter også veldig godt synes jeg begge lukter som godteri og tyggis men shampooen har også en lukt som minner litt om bacon, dette legges kun merke til ved dusjen og ikke når håret er ferdig vasket og tørket. Håret mitt har virket veldig friskt etter at jeg startet å bruke disse. Etter at shampooen har blitt brukt hver dag da vi er flere som deler på den i min husstand, er den etter én måned blitt brukt opp. Balsamen er det fortsatt én fjerdedel igjen av så jeg vil si de holder ganske lenge til å bare være 250 ml.
  liker
  • pernille
   for 1 mnd siden
   Ikke for å virke "smart-ass" her, men vasker du håret HVER dag? 😱😱 anbefalt 1, MAKS 2 dager i uka, håret trenger naturlig oljer fra hodebunn. Ikke rart håret ditt blir fett av balsam! Prøv dette....1 gang i uka. De første ukene vil du føle det ser fett ut men det går over når håret blir vant til å ikke bli over-shampoonert:-) Google litt og les litt om dette. Mener det bare godt 🤗
   liker
  • sharin linea
   for 1 mnd siden
   Takker for din omtanke, og ser nå at jeg kanskje måtte rette litt opp her. Jeg vasker ikke håret hver dag, men er flere i min husstand som har brukt produktet - derfor blir det hver dag. Og siden jeg både bruker stylingprodukter i håret og trener masse så er ikke 1 gang i uka noe som ville fungert for meg. Så litt oftere en 1 - 2 dager i uken må jeg faktisk vaske håret. Men dette er noe jeg har rådført meg om med min frisør så ingen grunn til «panikk» ;)
   liker
  • pernille
   for 1 mnd siden
   Haha uff, beklager 😂 når jeg leser en gang til over etter meldingen din skjønner jeg selvsagt det ikke var det du mente. Synes den hørtes meget drøy i bruk om du kunne bruke den daglig før du trengte ny😂
   Utenom det: Takk for fin anmeldelse. Skal prøve disse jeg;D
   liker
  for å skrive en kommentar

Happy Crazy Mine

23 Vurderinger
94,-Anb. pris 369,-70
Beskrivelse
Ingredienser

Shampoo og balsam med styrkende effekt som gjør håret tykkere og tilfører holdbart volum. Inneholder UV- og varmebeskyttelse. Perfekt for farget hår.

-        Hveteprotein som bygger volum. Parabenfrie.

Produktene inneholder en blanding av algeekstrakter som gir pleie og fargebeskyttelse. Blandingen er tilpasset hver serie for å passe de ulike serienes behov.

 • Bioextender som er pleiende og forebygger skader
 • Seamoss som er fuktighetsgivende
 • Sealavender som bl.a. motvirker statisk elektrisitet
 • Blue Seakale som er fargebevarende, beskytter mot varme og gir glans

Inneholder:
Happy Crazy Mine Sweet Volumizing Shampo, 250ml 
Happy Crazy Mine Sweet Volumizing Balsam, 250ml

 • Kategori:Balsam
 • Artikelnummer:
  1750-900-0500

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019
Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.