Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

HASK Coconut Oil Nourishing Shine Oil 18ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
49,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser
Håret ditt fortjener en tropisk ferie! HASK Monoi Coconut Oil Nourishing Shine Oil er en lett og alkoholfri olje som absorberer øyeblikkelig inn i håret for å gi glans uten å etterlate en oljeaktig rest. Shine Oil har en tropisk duft og inneholder monoiolje, en blanding av Tahitiske gardenia blomster og kokosnøttolje, som er næringsrik og fuktighetsgivende. Perfekt for alle hårtyper.

HASK Monoi Coconut Oil er en serie med hårpleieprodukter med ingredienser fra den eksotiske øya Tahiti. Monoiolje inneholder ester (fett) som gjør det mulig å trenge direkte til røtter, øke hårets styrke og hindre at det blir tørt og kjedelig. Oljen gjenoppretter elastisitet ved å skape en barriereforsegling, som bidrar til å beskytte håret mot cellulær skade fra salt sjøluft, uttørekende sollys og vind. Kokosoljen gir en perfekt silkeaktig følelse.

18ml
  • Kategori:Hårolje
  • Artikelnummer:
    2258-107-0018

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Copyright 2018