HASK

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4

Basert på 2 karakterer
0
0
1
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder
 • for 9 mnd siden

  HASK KERATIN PROTEIN SMOOTHING DEEP CONDITIONER 50ML

  Hørt mye bra om denne hårkuren, men personlig er ikke jeg spesielt fornøyd, håret ble mykt men tuppene ble nermest ''crispy'' og var fortsatt vanskelig å gre igjennom etter behandling. Føler ikke denne ga så mye næring for jeg trodde den skulle. Anbefales ikke på slitt bleket hår, men kan se denne kan være fin å bruke til de som ikke har så slitt hår/aldri farget håret før.
  1 liker

HASK
Keratin Protein
Smoothing Deep Conditioner 50 ml

2 Vurderinger
45,-
Beskrivelse
Ingredienser
Gi overbehandlet hår en makeover! HASK Keratin Protein Smoothing Deep Conditioner er en dyptpleiende hårbehandling. Hårmasken reparerer ødelagt hår, reduserer at håret brekker, hjelper mot statisk og tørt hår. Den dufter godt og etterlater til og med ustyrlig hår, mykt og fornyet med en utrolig glans. Perfekt for overbehandlet eller fargebehandlet hår.

HASK Keratin Protein er en serie med hårpleieprodukter formulert for å gjenopprette hårets sunne og naturlige struktur. Serien består av Keratin Protein som også er hårets egne og naturlige byggesteiner. Dermed vil den pleie hårstrukturen innenfra og ut, og ha en anti-statisk effekt.

50ml
 • Kategori:Hårkur
 • Artikelnummer:
  2258-110-0050

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019