Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Helena Rubinstein
Lash Queen Sexy Blacks Eye Beauty Set

Bli den første til å vurdere dette produktet
379,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks. Gaveeske med maskara, øyesminkefjerner og øyekrem. LASH QUEEN Sexy Blacks er en kremet maskara, som gir vippene flott buet form som virker som en pushup-effekt, ved at den gir permanent fylde og åpner blikket. LASH QUEEN Sexy Blacks er en helt unik maskara, som gir stort volum og en ekstrem god og holdbar dekning. Børsten er en perfekt buet størrelse 60-90-60, som griper fast rundt vippene og gir et usedvanlig flott og fyldig buet resultat.

Øyesminkefjerneren fjerner umiddelbart alle typer øyesminke, selv vannfast.  Den respekterer den følsomme huden rundt øynene, samtidig som den effektivt og mildt fjerner sminken din.  Med en silkemyk og frisk formel som ikke etterlater noen fet følelse på huden din. Powercell øyrekem beskytter hudens barriere og fukter huden rundt øynene.

Påføres med den unike applikatoren som gir en kjølende følelse.  Inneholder koffein og aescin som er kjent for å bidra til å redusere poser og mørke ringer

Gave på kjøpet

Kjøp valgfrie produkter fra Helena Rubinstein for minst 1200 kr og få denne gaven på kjøpet!

Vanligvis kjøpt sammen

488,65
598,50

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter