Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Hempz
Touch of Summer Fair 235 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
204,-Anb. pris 255,-

Hempz touch of summer fair skin tones er en fuktighetskrem med selvbrunings ingredienser som gir deg en gylden glød hele året.Denne passer best for dem med lys og medium hudfarge.

Kremen er laget av 100% rene og økologiske hampfrøoljer som gir fuktighet og næring til huden.Den fukter, beroliger og nærer huden samtidig som den tilfører huden en vakker glød.Fargen utvilker seg gradvis og vil etter en ukes daglig bruk være maksimal.Bruk den daglig for å opprettholde den vakre fargen.

- Parabenfri.
- Glutenfri.
- THC stoffri.

Hempz hudpleie handler om vakker og sunn hud. Hver formel inneholder ren hampfrøolje og ekstrakt, naturens rikeste kilde for essensielle aminosyrer.Disse gir sunn hud og essensielle fettsyrer er viktig for rehydrering av huden din. Hver av produktene i Hempz hudpleieserie er designet for å tilfredsstille kroppspleiebehov for alle hudtyper.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019