Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Hempz Touch of Summer Medium 235ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
269,-
Sendes innen 1-4 dager

Velg størrelse

235 ml

Hempz touch of summer medium skin tones er en fuktighetskrem med selvbrunings ingredienser som gir deg en gylden glød hele året.Denne passer best for dem med medium til mørk hudfarge.

Kremen er laget av 100% rene og økologiske hampfrøoljer som gir fuktighet og næring til huden.Den fukter, beroliger og nærer huden samtidig som den tilfører huden en vakker glød.Fargen utvilker seg gradvis og vil etter en ukes daglig bruk være maksimal.Bruk den daglig for å opprettholde den vakre fargen.

- Parabenfri.
- Glutenfri.
- THC stoffri.

Hempz hudpleie handler om vakker og sunn hud. Hver formel inneholder ren hampfrøolje og ekstrakt, naturens rikeste kilde for essensielle aminosyrer.Disse gir sunn hud og essensielle fettsyrer er viktig for rehydrering av huden din. Hver av produktene i Hempz hudpleieserie er designet for å tilfredsstille kroppspleiebehov for alle hudtyper.

Hempz

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet

Bli den første til å gi din mening om produktet

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilket shampoo som burde funke for deg. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Chat
Åpningstid: Hverdager 09-18

Telefon
Åpningstid: Hverdager 9-17
Telefonnummer: +47 23 65 14 60

Copyright 2018