Hermine Hold

Hermine Hold er et merke som er basert i Stockholm, skapt for å utfordre det nåværende utvalget av hårtilbehør. Vårt mål er enkelt: å hjelpe sterke og uavhangige kvinner verden rundt med å oppgradere stilen sin, håret sitt og hverdagslivet sitt.
I ekte skandinavisk ånd kombinerer vi sterke verdier med en lidenskap for å utforske verden, uansett hvor veien tar oss. Enkelhet og gjennomsiktighet er blanded med nysgjerrighet, og med et ønske om å utfrordre normene som er rundt oss. Vi er lidenskapelig opptatt av å være mottagelige overfor og å involvere det som står oss nærmest i alt vi gjør - vårt fellesskap.
Vi et sted hvor du kan finne inspirasjon. For din neste hårstil, viktige avgjørelse, eller dagens look. Etter vår mening spiller alle deler en likeverdig rolle, og de er den perfekte kombinasjonen av to verdener.

56 produkter
56 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter