Holika Holika

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3

Basert på 1 karakter
0
0
1
0
0
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Holika Holika
Modeling Mask - Collagen 200 g

1 Vurderinger
425,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Alginatmaske som fukter huden, har en løftende effekt (i lang tid), lindrer muskelspenninger og jevner ut rynker. Modelleringsmaske med kollagen som påvirker dypt ned i rynkene, fyller huden med vitaminer, jevner ut hudtonen og gjør slik at ansiktet gløder innenfra. Den gir næring og fukter på dypet. Passer for tørre og aldrende hudtyper.

Bruk: Rengjør ansiktet med en skummende cleanser. Bland vann med pulveret i et glass eller en plastkopp (1:1 (25g pulver - 25ml vann) og rør om med raske bevegelser til det er godt blandet. Påfør blandingen i et tykt lag i pannen, på kinnene, haken og nesen (det er best å påføre blandingen når du ligger ned og langs ansiktets linjer). La virke i 20-30 minutter (til den er helt tørr), ta deretter av masken fra haken og oppover. Skyll eller fjern eventuelle produktrester med en toner.

200g

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter