House 99

David Beckhams første globale groomingvaremerke, HOUSE 99, er en komplett samling av 21 innovative produkter innen hudpleie, hårpleie og grooming. House 99 står for grooming med en miks av britisk frisørkultur og stil med hår, hud, skjegg og en skvett tatoveringskreativitet.

“I dag er det ingen spesifikk look som kan sies å definere en mann, det er ikke lenger noen begrensninger for en manns look.” - det er idéen bak oppstarten til House 99.

Groomingserien er skapt av David Beckham i samarbeid med L’Oréal Luxe med inspirasjon fra barbershop-kulturen. Hensikten er å kunne tilby alle verktøy for at menn skal kunne eksperimentere med utseendet for å kunne uttrykke sin egen stil og unike identitet.

House 99 har fått navnet fra året 1999, som var et svært begivenhetsrikt og betydningsfullt år for David Beckham. Han giftet seg, Manchester United vant alt man kunne vinne, og hans eldste sønn Brooklyn ble født.

I serien finner du et tyvetalls produkter innen grooming utviklede for å erobre enhver stilambisjon. Noen av nøkkelingrediensene i produktene er quinoa og spirulina, som er spesielt utvalgte av Beckham selv for deres velgjørende karakter.

30 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter