2 Kundebilder
House of Lashes

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

House of Lashes
Lite Noir Fairy

1 Vurderinger
209,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

De glamorøse og fortryllende vippene, Noir Fairy Lite, vil gi øynene dine en helt ny dimensjon og intensitet. En favoritt som vil gi enhver sminkelook det lille ekstra.

Verdenskjente House of Lashes tilbyr innovative og trendy løsvipper av høy kvalitet som fremhever alle øyeformer. Løsvippene er laget for hånd av syntetiske fibre av høyeste kvalitet, og hver løsvipp kan brukes opp til 15 ganger. Vippebåndet er laget av en fleksibel, tynn bomullsblanding.

Slik legger du løsvipper: ta vippene forsiktig ut av etuiet. Mål vippebåndet på løsvippene mot din naturlige vippekant for å se om lengden passer. Dersom løsvippene er for lange kan du klippe forsiktig av fra det ytre hjørnet. Påfør et tynt lag med vippelim på løsvippenes vippebånd, og vent i 30 sek. til limet blir klebrig. Bruk House of Lashes HOL vippelim for best resultat. Legg vippene så nær din naturlige vippekant som mulig, først på midten av øyelokket og deretter det indre og ytre hjørnet. Bruk gjerne et pinsett eller en applikator som hjelp til å plassere vippene.

Slik fjerner du løsvipper: hold vippene og dra forsiktig av fra det ytre hjørnet. Ikke rykk. Løsvippene skal løsne lett og uten ubehag, dersom de er satt riktig på. Du kan også bruke en øyesminkefjerner uten olje, om du vil.

Slik tar du vare på og gjenbruker løsvippene: vi anbefaler å fjerne det tørre limet fra vippene etter hvert bruk. Oppbevar løsvippene i sitt originale etui for å opprettholde formen og holde dem rene. Dersom du bruker maskara, anbefaler vi at du påfører den på dine naturlige vipper før løsvippene legges på. Slik vil du forlenge levetiden på løsvippene. Vippene kan gjenbrukes opp til 15 ganger.

Vanligvis kjøpt sammen

398,-
771,50

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter