1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.3

Basert på 19 karakterer
1
2
1
2
13
Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Dermalogica
Age Smart
Skin Perfect Primer SPF30 50 ml

19 Vurderinger
419,-Anb. pris 465,-
Fri frakt, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

SkinPerfect Primer SPF30 kombinerer den effektive teknologien i AGE smart®-systemet med den mest elegante primeren som finnes pr i dag.

Fordelene med SkinPerfect Primer SPF30
Glødende, jevn hudfarge Fløyelsaktige silikoner jevner hudstrukturen og skaper umiddelbart en myk overflate. Perlepulver og naturlige jordmineraler gir nøytral farge som øker lysreflektering og glød, og fargen passer alle hudtoner. Moderne dispersjoner av titandioksid og sinkoksid (fysisk solfilter) gir bredspektret UVA- og UVB-beskyttelse uten den klumpete, hvite og uttørkende virkningen man ofte forbinder med SPF-produkter. Som en del av AGE smart®-systemet inneholder SkinPerfect Primer SPF30 ingredienser som bekjemper de biokjemiske triggerne som fører til hudaldring, inkludert ROS (Reactive Oxygen Species, også kjent som frie radikaler), MMPs (Matrix Metalloproteinases), og AGEs (Advanced Glycation End-products).

Slik bruker du skinperfect primer SPF30
Påfør SkinPerfect Primer SPF30 i hele ansiktet og på halsen. Den kan brukes alene eller under makeup, for å jevne ut fine linjer, samt gi ekstra holdbar makeup.

  • Kategori:Primer
  • Artikelnummer:
    1093-125-0050

Vanligvis kjøpt sammen

884,-
879,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019