1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.5

Basert på 4 karakterer
1
0
1
0
2
Vurder produktet
Legg til bilder
 • for 12 mnd siden

  Hogo Boss Infinite

  Er de produktene ferdig fortollet til Norge ?
  Må jeg betale EXTRA TOLL OG MOMS TIL NORGE.
  MVH
  Marecki
  1 liker
  • Kundeservice på Lyko
   for 12 mnd siden
   Hei! Lyko er en svensk bedrift og alle våre varer sendes fra vårt lager i Sverige, men siden vi er et norskregistrert selskap tilkommer det ikke noe ekstra toll eller mva når du handler hos oss:) Prisen du betaler er den som står under produktet du bestiller. Det eneste som kan tilkomme er frakt på ordre under 100 kr eller om du velger Hent i butikk som leveringsmetode. Mvh Cathrine
   Liker

Hugo Boss
BOSS Dam
Ma Vie Florale Edp 75 ml

4 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig
BOSS MA VIE FLORALE, en del av den ikoniske duftenserien BOSS MA VIE, er den nye blomsterduften for kvinner fra BOSS Parfums. I form av en overdådig bukett hyller duften alle kjennetegn på den moderne kvinnen.

Etter den vellykkede duftene BOSS MA VIE POUR FEMME og BOSS MA VIE INTENSE lanseres nå BOSS MA VIE FLORALE, som fullfører denne trioen av dufter inspirert av den moderne kvinnens liv. Denne friske, glatte og behagelige duften oppfordrer brukeren til å bremse ned og ta tid til å nyte livet.

Toppnoten av kaktusblomst i BOSS MA VIE FLORALE formidler den styrken og selvstendigheten som en kvinne behøver for å trykke på pauseknappen. Kaktusblomstens naturlige eleganse fremheves av de to kraftige, klassiske hjertenotene: Jasmine sambac og Rose Absolute. Sammen skaper de en vakker bukett med blomster som symboliserer en kvinnes behov for å stoppe opp og nyte øyeblikket.

Disse dype florale notene danner en perfekt kontrast til originalduftens hint av rosa og hvite blomster. Myk rosa fresia og jasminkronblader kombineres med delikat roseknopper i en frisk, intens og godt komponert blomsterbukett.

Varme basenoter av sedertre forsterkes og suppleres med ambra og sandeltre fra Sri Lanka, noe som fremhever hjertenotenes utsøkte kvaliteter og bygger et floralt helhetsbilde som inspirerer BOSS-kvinnens til å ta en pause og nyte et øyeblikk for seg selv.

BOSS MA VIE FLORALE presentert i en lyserosa flaske med gjennomsiktig lokk som gjenspeiler BOSS-kvinnens unike personlighet. Flasken sølvkant legger til en behagelig, feminin touch.

75ml
 • Kategori:Parfyme
 • Artikelnummer:
  1148-163-0075

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter