Huxley

Huxley er et moderne hudpleiemerke som prioriterer hudens naturlige skjønnhet. Huxley vil holde sine produkter genuine og ærlige og fokusere helt på det som er viktig innen hudpleie. Produktene fokuserer på å ta hånd om hudproblemer som i et urbant miljø forårsakes av luftforurensninger og stress. Effektiviteten til Huxleys produkter baseres på den unike frøoljen fra kaktusfiken, som er kjent for sin ekstreme fuktighetsgivende effekt og sitt høye antioksidantnivå.

De ECOCERT-sertifiserte kaktusfikenfrøene samles inn i Sahara, Marokko. De håndplukkede frøene kaldpresses for å på beste måte få frem de hudpleiende egenskapene. Kvinner i Berberi-stammen har brukt frøolje fra kaktusfiken i mange år for å pleie huden i Saharaørkenens harde, tørre og varme klima. Produktene pakkes i vakre og minimalistiske flasker, deriblant merkets bestselger Extract It Toner, Oil Essence og Fresh and More Cream. Huxley er et merke som tør å bruke nye råmaterialer i sine produkter og skape nye skjønnhetstrender. 

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter