Hydréa London

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Hydréa London
Silk Cosmetic Sea Sponges 3-PACK

Bli den første til å vurdere dette produktet
65,-Anb. pris 85,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Fin silkemyk natursvamp som kan absorbere mye vann og passer for daglig bruk. Denne natursvampen har svært små porer, hvilket gjør at den passer godt for å bruke til påføring av foundation og sminke samt dyprengjøring av sensitiv hud rundt øyne og nese. Da natursvampen er myk kan den brukes for å rengjøre babyers sensitive hud. Natursvampen kan også brukes ved rengjøring av ansiktet for å skånsomt eksfoliere huden og gi en vakker glød. Håndplukket i Middelhavet.

Bruk: Skyll i varmt vann etter hver bruk og la deretter svampen lufttørke. Ikke blek den, kok den, maskinvask den eller vri den – ta vare på svampen ved å klemme den forsiktig. For å dyprengjøre svampen, legg den opp til en time i en løsning av halvparten varmt vann og halvparten eddik. Skyll deretter godt med kun vann og la lufttørke. Dyprengjøring kan også gjennomføres med varmt vann og grapefruktekstrakt (Citricical) som er naturlig antibakterielt. Skyll deretter svampen godt med kun vann og la lufttørke.

  • Kategori:Bad
  • Artikelnummer:
    2386-103-0001

Vanligvis kjøpt sammen

100,-
115,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter