Hydréa London

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Hydréa London
Wool Sea Sponge

Bli den første til å vurdere dette produktet
205,-

Denne luksuriøse supermyke natursvampen er det perfekte hjelpemiddelet for å skape et herlig skum med dusjkrem/badeskum ved dusj/bad. Natursvampen plukkes i det karibiske hav og behandles for hånd i Storbritannia. Holdbarheten er 6-12 måneder ved normal bruk.

Natursvamper er den mest naturlige og skånsomme måten å rengjøre, massere og eksfoliere huden på. Når svampen er fuktig er den myk som silke samtidig som den rengjør huden mer effektivt enn syntetiske midler eller andre hjelpemidler. Natursvamper er hypoallergene og passer alle typer, inkludert de mest sensitive. Holdbarheten på natursvamper er lang takket være at de ikke blir ødelagte som syntetiske vaskesvamper. Natursvamper hindrer naturlig vekst av bakterier, de er enkle å rengjøre og holder ikke på lukt.

Natursvamper er en biologisk nedbrytbar og fornybar naturressurs. Vitenskapelige studier viser at om natursvamper høstes regelmessig øker populasjonen i antall og helsen forbedres. Dykkerne som har høstet disse svampene har en spesiell lisens og de høstes individuelt ved at dykkeren skjærer av svampen ved basen og etterlater røttene intakte for at svampen skal vokse igjen. Kun natursvamper over 12,5 cm i diameter høstes og de mindre svampene er igjen for å vokse. Natursvamper har en unik evne til å reproduseres fra små fragment så når dykkerne rører havbunnen sprer svampen seg. Alt materiale som brukes i og ved produseringen av forpakningen til natursvampene er resirkulerbart.

Natursvampene kjøpes direkte fra de lokale dykkerne til rettferdige priser for å støtte lokalsamfunnet og tradisjonen med å høste natursvamper. De tradisjonelle metodene for å behandle, måle og forberede svampene for bruk innen hud- og kroppspleie følges for å sikre kvaliteten. natursvampene gjennomgår 42 steg av bearbeiding for hånd og de siste stegene utføres alltid i Storbritannia for å garantere fullstendig kvalitetskontroll.

Bruk: Skyll i varmt vann etter hver bruk og la deretter svampen lufttørke. ikke blek den, kok den, maskinvask den, vri den – ta vare på svampen ved å klemme den forsiktig. For å dyprengjøre svampen, legg den opp til en time i en løsning av halvparten varmt vann og halvparten eddik. Skyll deretter godt med kun vann og la lufttørke. Dyprengjøring kan også gjennomføres med varmt vann og grapefruktekstrakt (Citricical) som er naturlig antibakterielt. Skyll deretter svampen godt med kun vann og la lufttørke.

  • Kategori:Bad
  • Artikelnummer:
    2386-102-0001

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter