HynE

HynE Skin-Tech Beauty Products samarbeider med et svensk lifescience og forskningsselskap. Selskapet ble startet i 1992 og har over 40 års erfaring innen utvikling av og forskning på hyaluronsyre. De første årene jobbet selskapet kun med å utvikle legemiddelprodukter for operasjoner av grå stær, enkelt forklart så utviklet de hyaluronsyre, en såkalt gel, som injiseres ved denne typen operasjoner. I dag utgjør fortsatt nesten halvparten av selskapets produksjon produkter for øyeoperasjoner, og de jobber fortsatt med å utvikle produkter for sykepleien innenfor ortopedi. Ved for eksempel artrose injiseres hyaluronsyren i kneet med en utviklet hyaluronsyrefylt sprøyte.


Etter å ha brukt hyaluronsyre på huden i en lenger periode kom de på at denne også kunne brukes i hudkrem, hvilket hadde god anti-aging effekt, dette på grunn av substansens fuktighetsgivende, reparerende og mykgjørende egenskaper.

Den medisinske oppdagelsen fra preparat til grå stær-operasjoner ble en suksess som anti-agekrem. Senere har de også begynt å utvikle skjønnhetsprodukter og fillerprodukter for å fylle ut rynker. Til disse produktene brukes bakteriell hyaluronsyre, som ikke er testet på dyr. Forskningen har kommet så langt i dag slik at molekylvekten ikke skiller nevneverdig mye når det gjelder utvikling av hyaluronsyre på bakteriell alternativ måte.


Alle produkter HynE utvikler har bakterielt utviklet lavmolekylær hyaluronsyre og er ikke testet på dyr.

HynE Beauty er medlem i KoHF (Kosmetik- och hygienföretagen), som er en bransjeorganisasjon for selskaper som importerer, produserer eller markedsfører kjemitekniske konsumentprodukter som kosmetikk og hygieneprodukter, vaskemidler og rengjøringsmidler.

2 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter