Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 3 karakterer
0
0
0
0
3
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  Medarbeider på Lyko
  for 12 mnd siden

  Elsker!

  Elsker dette merket, har allerede flere plagg fra ICIW, og denne tightsen satt perfekt! Behagelig materiale som sitter som det skal, og er superstretchy! I tillegg veldig fint design, aldri feil å føle seg litt ekstra fin på trening! ;)
  2 liker

ICANIWILL
Seamless
Tights Black/White Women M

3 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig
Beskrivelse
Ingredienser
Sømløs bevegelse med maksimal komfort. Det geniale mønsteret av kontrasterende farger gir en smigrende effekt, og lar deg fri til å konsentrere seg om de viktigste elementene i treningsregimet. Den brede elastiske linningen bidrar til å holde tights på plass gjennom de mest utfordrende bevegelsene.På grunn av blandingen i stoffet, anbefaler vi at du bruker undertøy i matchende farger. Tilgjengelig i flere farger. Laget for å matche sømløs bh i samme farge.Vi anbefaler at du velger din normale størrelse eller mindre størrelse hvis det er mellomliggende. Vær oppmerksom på at disse er litt kortere enn våre tidligere modeller.Modellen er 162cm, veier 54kg og har størrelse XS.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter