Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

3.6

Basert på 8 karakterer
1
0
2
3
2
Vurder produktet
Legg til bilder
  • Mest hjelpsomme positive
    for 2 mnd siden

    Fin lys naturlig farge!

    Kjempefin som base, liker hele Idun-serien. Naturlig og fin. Og har jeg late dager, bruker jeg bare denne, for å se litt våken ut. (Over Idun-primeren). Fin!
    2 liker

IDUN Minerals
Idun Singelskuggor Hassel

8 Vurderinger
145,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Lyko
Eye Brushes
188,10Anb. pris 209,-
Idun Minerals singeløyenskygge inneholder høyrensede mineralpigmenter som gir en intens og matt farge som varer lenge. Øyenskyggen har en silkemyk tekstur som gjør den enkel å jobbe med. Ingrediensene er utvalgt med omhu for å sikre at produktet er optimalisert for de med følsomme øyne og kontaktlinsebrukere. Påfør gjerne øyenskyggen med Idun Minerals øyenskyggebørster for et godt resultat. For et mer intenst resultat kan øyenskyggen påføres med en fuktet børste. Idun Minerals er en svensk makeupserie laget av høyrene mineraler og som passer alle hudtyper, også sensitiv hud. Produktene er renset for blant annet nikkel, krom og mikroorganismer. De inneholder verken talkum, olje, silikon, parfyme eller konserveringsmiddel (som for eksempel parabener). Naturlig og ren mineralsminke med en mild formulering som lar huden puste.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter