1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.6

Basert på 48 karakterer
9
4
7
6
22
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 8 mnd siden

  Väldigt nöjd kund 😁

  Denna produkt är en perfekt rutin att starta dagen med, ger mig fuktighet i huden och den näring den behöver innan jag lägger på min makeup. Blir väldigt fräsch med en gång vid bruk! :)
  #konkurranse
  2 liker
 • for 3 mnd siden

  Hudtype?

  Hvilken hudtype er denne kremen for? Er den for tørr eller fet hud? Jeg har fet hud/kombinasjon, vil ikke bruke en krem som ikke er tilpasset min hud.
  Liker
  • Medarbeider på Lyko
   for 3 mnd siden
   Hei, Malin :)
   Dette er en nattkrem for alle hudtyper.
   Ha en fin dag! :)
   Liker
 • for 28 mnd siden

  Fin krem

  Brukt denne kremen en stund nå og synes den er god. Eneste er at jeg kan bli irritert i øynene hvis jeg får nattkremen øyelokket, men unngår å smøre på øynene og da funker den fint. Et lite minus for at pumpen beveger seg mot «låse» siden, slik at det kan bli litt vanskelig å pumpe ut krem.
  1 liker
  • for 15 mnd siden
   Synes produktet er ganske bra. Den er god og tykk, men jeg føler meg stram i maska etter bruk om jeg ikke har brukt et "hydrating serum" under.
   Pakningen derimot er jeg ikke noe fan av. Pumpen har en tendens til å flytte seg til låse-siden ved bruk, så må på en måte konsentrere meg om å ha den på riktig sted for å få brukt pumpen. Nå når jeg begynner å "gå tom" for produktet(er fortsatt MYE produkt igjen), så må jeg ta ut pumpa og sørge for å ta med produkt fra sidene med på tur opp. Produktet er såpass tykt at det ikke legger seg i bunn lengre, og da funker det ikke å bruke pumpa. Er redd for at jeg ikke får brukt en del produkt på grunn av dette.
   Kommer desverre ikke til å kjøpe igjen med mindre det blir endring i pakning...
   Liker

INDY BEAUTY
Intense Moisturising Night Cream 50 ml

48 Vurderinger
Produktet er utsolgt og er ikke lenger tilgjengelig
Beskrivelse
Ingredienser

Intensivt fuktighetsgivende og mykgjørende nattkrem som reduserer forekomsten av hudormer, matter huden og fjerner døde hudceller. Du våkner med en jevn og fuktighetsrik hud. Ekstrakt fra hvit peon booster og beroliger huden. Parfymert.

50ml

 • Kategori:Nattkrem
 • Artikelnummer:
  2208-101-0050

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter