Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Kjøpsinformasjon

BETALING

Ved betaling samarbeider vi med Klarna se alle villkår her

LEVERING

Hos lyko.no er det gratis frakt når du handler for mer enn 300NOK!
Men i tilfelle du ikke henter pakken din ser vi oss imidlertid nødt til å belaste deg for returfrakt og for eventuell ny forsendelse.

Forsendelser tar normalt 2-5 virkedager (ikke inkludert helg og helligdager) Vi sender ut ordre hver hverdag fra vårt lager og har relativt kort tid mellom når ordren kommer inn til at den er pakket. Vi tar forbehold om det er unormalt høyt trykk hos oss ved spesielle årstider.

Ved endringer av ordre eller kanselleringer etter at ordren er pakket er det ikke garantert at vi rekker å endre dette. Vi anbefaler kundene og ta kontakt med kundeservice på telefon eller chat så fort som mulig om de oppdager at de ønsker å endre på noe. Vi ønsker selvfølgelig alltid å hjelpe kundene med endringer men for å kunne tilby vår korte leveranse tid er det stor effektivitet på vårt lager.

TRANSPORTMÅTER

All frakt skjer med Postnord. Besøk Postnord sin hjemmeside, www.postnord.no, for eksakte leveringstid. Pakkene sendes fra vårt lager i Vansbro i Sverige, og de kan spores så fort de har ankommet terminalen i Oslo. Lyko Norge sender ikke varer utenfor landets grenser (inkludert Svalbard og Jan Mayen).


ANGRERETT & GARANTI

ANGRERETT

I henhold til konsumentvernet ved distanseavtaler, har konsumenten (privatperson) rett til å angre kjøpet sitt innen 14 dager etter at varen er mottatt.

Ønsker du å returnere et produkt fyll ut returskjema på min side. Logg inn på min side og gå under ordrehistorikk, finn ordren det gjelder og trykk retur. Du får da Information om hvordan du går videre med din retur. Returporto må du dekke selv.

Angreretten gjelder under forutsetning at varen holdes i vesentlig uforandret tilstand og i originalemballasje. Ved retur står kunden for risikoen for varen, derfor er det viktig at varen ikke kan komme til skade under transporten. Varen skal være ubrukt og sendes tilbake i uskadet originalforpakning. Varen er i kundens eie til vi har mottatt returen. Hvis du angrer et kjøp og sender tilbake et produkt, vil du ha hele beløpe refundert senest 10 dager etter at vi mottatt returen.

GARANTI OG REKLAMASJONSRETT

Lyko.no selger samtlige elektriske produkter med 1 års garanti og 3 års reklamasjonsrett. Alle garantier gjelder i Norge. Produktgarantien dekker kun fabrikasjonsfeil som var på produktet ved levering. Fabrikasjonsfeil skal konstateres av Lyko, hvor du som kunde tilbys gratis reparasjon eller alternativt nytt produkt.
Produktgarantien gjelder ikke om vi ikke kan finne noe feil på produktet, eller dersom du har forårsaket skaden selv. Produktgarantien gjelder ikke ved håndteringsfeil, feilinstallert/montert produkt eller feil som oppstår ved eller etter egen forandring på produktets funksjon og utseende, slik som ombygging, oppgradering eller annen endring av produktet.
Din ordrebekreftelse eller kvittering gjelder som garantibevis. 

For kjøp av næringsdrivende gjelder egne regler. En rekke produsenter har enten kortere eller ingen garanti ved næringskjøp. Eksakt informasjon om ditt produkt finner du i garantibetingelsene som fulgte med produktet. Det er i utgangspunktet hva som er oppgitt på kvitteringen som avgjør om det er et næringskjøp eller ikke. Er kvitteringen satt på et foretaksnavn, så regnes kjøpet normalt som et næringskjøp.

Ved reklamasjoner logger du inn på Min side, ordrehistorikk velger den ordren det gjelder og der vil du finne en knapp med reklamasjon under. Videre beskrivelse følger deretter.  

SERVICE

Vi har veldig nøye valgt ut våre partnere og tilbyr profesjonelle førsteklassens produkter. Ta kontakt med oss for mer informasjon. Kundeservice: +47 23 65 14 60kundesenter@lyko.no. Vi svarer på dine spørsmål knyttet ditt kjøp innen 48 timer, ellers vil du bli varslet om forsinkelsen. Andre spørsmål vil vi svare på så snart som mulig med sikte på at du bør ha et svar innen 48 timer. Vi forbeholder oss retten til å heve kjøpet av feilaktige opplysninger på hjemmesiden.

PERSONVERN

Vi gir ikke ut informasjon om og komme heller ikke i fremtiden til å gi ut informasjon om individuelle besøk på nettsiden eller personlige opplysninger vi har fått fra deg, som navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer.

Kundens personlige data blir behandlet konfidensielt uansett om de spesifikt bedt om det eller ikke. Vi bruker personopplysningene dine kun til å oppfylle vår avtale

LEVERANSEFORSINKELSE 

Du som kunde har alltid rett til å avbryte kjøpet ved leveranseforsinkelse.
 Leveringstid er normalt 2-5 dager for Norge.  Vi forbeholder oss retten til å heve kjøp ved feilaktige opplysninger på hjemmesiden.

Info

37 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilket shampoo som burde funke for deg. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Chatt: Hverdager 09-18
Telefon: Hverdager 9-17 Tel.nummer: +47 23 65 14 60

Copyright 2017