Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Om Lyko Hair AB

Företagsinformation

Lyko Hair AB / Lyko.se

Org.nr: 556740-9502

Tel: 0281-71490

E-post: fraga@lyko.se

 

Adress:
Lyko Hair AB
Kyrkbyvägen1
780 50 Vansbro

 

Trygg e-handel

Lyko.se er sertifisert av Trygg e-handel, når du handler hos Lyko.se kan du være trygg på at handelen er sikker både før, under og etter kjøpsprosessen . Trygg E-handel er skapt for å rydde opp i og skape trygghet ved handel på nettet. Formålet med godkjenningsordningen Trygg E-handel er å samle de seriøse netthandlerene under et merke slik at du vet hvor du kan handle trygt.
Les mer om hva Trygg E-Handel betyr for deg som forbruker  www.tryggehandel.se


Lyko.se sertifikat finner du her http://www.tryggehandel.se/butik/318

 

Lyko.se & Lyko Hair AB

Lyko spesialiserer seg på hår og hårpleieprodukter. Sammen med våre leverandører og partnere sørger vi for at våre kunder får hårpleie og hårpleieprodukter tilpasset hver enkelte kunde.   

 

Virksomhetsbeskrivelse 
Lyko är dels ett hårvårdsföretag Lyko Hair AB som bedriver frisörsalonger i Dala-Järna samt Stockholm i moderna lokaler med välutbildade och modeintresserade frisörer. I respektive salong finns ett stort sortiment av högklassiga hårvårdsprodukter med personal som är kunnig om produkterna. I salongen i Stockholm finns även diplomeradehudterapeuter och nagelteknologer. I Lyko Hair AB arbetar 15 personer.
Lyko.se som ingår i Lyko Hair AB bedriver e-handel med hårvårdsprodukter.  

 

Kompetensområden
Vi har lång erfarenhet och stor kompetens inom områdena hår och hårvård, hårvårdsprodukter och elektriska stylingverktyg. Våra frisörer innehar Gesällbrev eller Mästarbrev. Vi har även färgexperter på respektive salong.  

 

Tjänster
Som heltäckande hårvårdsföretag erbjuder vi tjänster inom hårvård och hårfärgning samt rådgivning av hårvårdsprodukter.  

 

Kunder
Tillsammans med våra kunder utvecklar vi ständigt verksamheten med nya tjänster och produkter. Våra kunder finns i hela Sverige, Danmark, Finland och Norge. Vi har även en del kunder i övriga EU-länder.

Info

37 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilket shampoo som burde funke for deg. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Chatt: Hverdager 09-18
Telefon: Hverdager 9-17 Tel.nummer: +47 23 65 14 60

Copyright 2017