2 Kundebilder
Invisibobble

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

2.8

Basert på 4 karakterer
1
1
1
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 4 mnd siden

  Super!

  Funker kjempefint på mitt hår, og lett å sette inn. Jeg har relativt tynne hårstrå, men mange.
  4 liker
 • for 3 uker siden

  Passer ikke alle

  Får den ikke til å sitte Fast i håret uansett hva jeg gjør. Sklir raskt ut igjen. Passer nok ikke til mitt tynne nordiske hår.
  Liker
 • for 4 mnd siden

  Spennende men smått

  Stilig produkt i nesten gjennomsiktig hard plast, funker flott om man har tynt hår og ønsker å sette dette opp i en tutt/bun/topp knute.
  Men for meg som har veldig langt og veldig tykt hår ble dette vanskelig, knuten ble hengende og slenge og jeg fikk ikke produktet helt inn slik det var beskrevet for best mulig feste. Funket desto bedre når jeg delte opp håret på midten(midtskill) og hadde to knuter, da satt de som et skudd! #konkurranse
  3 liker

Invisibobble
Bunstar

4 Vurderinger
75,-
Fri frakt, kan sendes omgående
invisibobble BUNSTAR er et innovativt hjelpemiddel som lar deg lage en hårtopp på en enkel og rask måte. BUNSTAR er lett å sette inn i håret, og den blir sittende takket være dens s-form. Som alle andre invisibobble-produkter er BUNSTAR laget uten metalldeler som kan sette seg fast i håret. BUNSTAR er vanntett, lett å rengjøre og holdbar. Dens matte overflate hindrer at den glir, og gjør at den forsvinner inn i håret. Bruk: Lag hårtoppen først med hendene, og skyv deretter BUNSTAR i retning med klokka inn i håret. Fjern BUNSTAR ved å vri den mot klokka. Pakken inneholder to BUNSTARs. Laget i Tyskland.

Vanligvis kjøpt sammen

94,-
165,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter