1 Kundebilde

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

4.1

Basert på 24 karakterer
0
2
3
10
9
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 4 mnd siden

  Så fin

  Fin farge, fint design! Gir fukt og fargen holder lenge! Anbefales

  #konkurranse
  2 liker
 • Elsker disse!

  Jeg har praline, rosewood og marsala - de er veldig kremete, så det gjelder å være forsiktig med de mørkere fargene så de ikke glir utover alt. Jeg har ikke opplevd noe "feathering" med disse, og de er veldig komfortable for mine tørre lepper. Du kan bruke de med full impact, eller å ta på litt i midten av leppene og blande det utover med fingeren for en mykere look. De varer lenge med tanke på hvor myke de er, men man må selvsagt friske den opp etter et måltid eller mange mange timer med bruk. De "falmer" også veldig gjevt fint, noe som jeg synes ikke gjelder alle leppestifter. De klinger seg ikke til spesifikke områder, men de beholder en jevn farge og ser "blottet" ut som om du har kysset av overskuddet på en papir. Leppeblyantene til denne serien er også de beste jeg har prøvd, jeg bruker ofte fargen rosewood alene som en leppestift, men de er selvsagt disse lebestiftenes beste venn :)
  2 liker

IsaDora
Lip Desire 54 Dusty Rose

24 Vurderinger
145,-

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser
Lip Desire er en kremet og rikt pigmentert leppestift som gir ekstra volum og dimensjon til dine lepper. Formulaen er lett og gir en behagelig myk følelse ved påføring. Aktive og fuktighetsgivende ingredienser holder leppene myke og fyldige. Den unike tippen gjør påføringen enklere og gir tydelig definering. Uparfymert og klinisk testet.
Tips! Bruk gjerne i kombinasjon med Sculpting Lipliner Waterproof. Sitter perfekt og holder leppestiften på plass hele dagen. Tegn gjerne litt utenfor din egen leppelinje for en forstørrende effekt.

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter