James Bond

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

James Bond
007 Ocean Royale EdT 50 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
295,20Anb. pris 399,-
Vi kan stolt presentere Ocean Royale – den nye duften fra James Bond! Ocean Royale er en elegant duft som har hentet sin inspirasjon fra de solfyllte Karibiske Øyer. Den har en duft som er fresh og marin samtidig som man merker en tydlig undertone av whiskey/cola og kaffe. Topnotene er friske og freshe; en blanding av bergamott, lime, anis og marine noter. Hjertenotene er elegante; iris, sedertre og teak og til slutt merker man den intense basen som er en kombinasjon av kaffe, sandeltre, guaiac og tonkabønne.

Den vakre glassflasken er like blå som et solglinsende hav og har samme smarte sprayanordning som øvrige James Bond-dufter - når man skrur på den sølvfargede korken kommer spraymunnstykket fram! Litt av en «gadget» i seg selv, dessuten er det praktisk når du oppbevarer flasken i toalettmappen; det fins ingen mulighet at korken ramler av og årsaker lekkasje.

50ml
  • Kategori:Parfyme
  • Artikelnummer:
    1155-101-0050

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

Fredag 10/4 til mandag 13/4 er våre kundeservicepersonell hjemme og maler påskeegg og klør påskeharen bak ørene. GOD PÅSKE!

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter