3 Kundebilder

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

5

Basert på 1 karakter
0
0
0
0
1
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 4 mnd siden

  Perfekt lipgloss, lukter sitrondrops!

  Jeg kjøpte fargen «Pink Glace» som er en superfin lys rosafarge med litt glitter i. Jeg var litt skeptisk til glitteret fordi jeg ønsket en lipgloss til hverdags (og jeg er ikke en glitterjente), men jeg er superfornøyd, og den ser veldig fin og «naturlig» ut på, glitteret er såvidt synlig! Pink Glace er ganske nøytral/sheer i fargen, leppene blir veldig glossy og fine! Denne lipglossen inneholder kun naturlige ingredienser og pleier leppene. Den gir mye fukt, er ikke klissete og den lukter kjempedeilig, akkurat som sitrondrops!! Den ser også veldig fin ut på tørre lepper, den legger seg ikke i linjene på leppene. Jeg syns den varer på leppene rundt 3-4 timer. En av de beste lipglossene jeg har hatt! Hvis du er glad i lipgloss kommer du til å elske denne! #konkurranse

  + 1

  2 liker

Jane Iredale
PureGloss® Lip Gloss Blossom

1 Vurderinger
295,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Velg nyanse

Beskrivelse
Ingredienser
Pleie leppene med lekre farger som beroliger, fukter og gir næring. Ekstrakt fra sitron, tangerin og granateple tilfører antioksidanter og gir også lipglossen dens herlige duft og smak.
 • Kategori:Lipgloss
 • Artikelnummer:
  1510-231-0004

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter