JJDK

Reise med stil? JJDK har et bredt sortiment med toalettmapper for både kvinner og menn. Her finner du alt fra den tradisjonelle toalettmappen til de siste trendene. Produktene du vil reise med.

Det danske selskapet JJDK har tatt utgangspunkt i historien om det stygge andungen da de begynte å designe produktene sine. De ville rett og slett forvandle toalettmapper og sminkevesker fra stygge, men nødvendige ting til noe du vil vise frem og bruke med stolthet. Det har de virkelig klart også. Med sine vågale design, funksjonelle løsninger og spennende mønster har de tatt verden med storm og nå står vesker fra JJDK høyt på listen over hva en kvinne vil ha. Hvorfor ikke som julegave eller den perfekte gaven på Valentine’s Day? JJDK har virkelig tatt sminkevesken og toalettmappen inn i varmen, og er du ikke enig i at det hele minner om den historien de har hatt som inspirasjon?

2 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter