Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

John Varvatos
Artisan Blu EdT Spray 75 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
515,-Anb. pris 619,-

John Varvatos Artisan Blu bringer arven fra John Varvatos' kolleksjon med dypt ned i Middelhavet. John Varvatos Artisan Blu kombinerer en revitaliserende blanding av sitrus og friske urter med en treaktig aksent, for en frisk aroma som leder tankene mot det krystallblå havet under den varme solen rundt Middelhavet. Duften representerer en spennende tilskudd i John Varvatos' duftkolleksjon.

Duften:
TOPPNOTER: Duften åpner med en blanding av sitrus og jordlige noter som bergamott, bitter appelsin og frisk lavendel. Chayote og basilikum bringer en frisk grønn harmoni til duftens åpningsnoter. 
HJERTENOTER: Krydderaksenter av palmarosa og fransk salvie danner et harmonisk bakteppe for notene av egyptisk geranium, florentinsk iris og appelsinblomst absolute, en kombinasjon som gir en sensuell, maskulin duft.
BUNNOTER: En trebase av patsjuli, sedertre, pinjetrær, tarmarisk og harpiks fra pistasjetreet ligger i bunnen og gir duften et elegant og kunstnerisk preg.

75ml

  • Kategori:Parfyme
  • Artikelnummer:
    1412-110-0075

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

elefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter