Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

Joico
Color Butter
Purple 177 ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
289,-
Fri frakt, kan sendes omgående

Et brilliant, ultra-fuktighetsgivende hybridprodukt som frisker opp din nåværende farge eller for deg som har lyst eller bleket hår og ønsker en midlertidig fargeforandring. Formulert med JOICOs toppmoderne teknologi - som inkluderer gjenopprettende Arginin og det kraftfulle Bio-Advanced Peptide Complex™ som styrker og reparerer håret - Color Butter er skapt for å sammenføre glede og mote med seriøs pleie.

Det er ingen grenser: Forleng livskvaliteten på kundens hårfarge og/eller gi dem råd om hjemmebruksmulighetene som varer opptil 10 sjamponeringer*.

Joicos unike pigment kommer i regnbuens farger: GREEN, BLUE, TITANIUM, PURPLE og PINK gir deg ubegrenset frihet til å freshe opp din fadede motefarge eller skape en helt ny! Mulighetene er uendelige.

Bruk: Påfør med hansker på fuktig eller tørt hår. Del opp håret i seksjoner og påfør jevnt på hver seksjon. La virke i 5 minutter. Skyll godt.

177ml

Vanligvis kjøpt sammen

558,-
737,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019