Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder
 • for 1 mnd siden

  Bruk av produkter

  Jeg har et spørsmål angående det som står under avsnittet om bruk av disse produktene. Det står at man skal bruke dem annenhver gang man sjamponerer håret og tilpasse bruken deretter. Disse produktene er helt nye for meg, så derfor lurer jeg på hva som ligger i begrepet ''annenhver gang''? Er det slik at jeg alltid skal bruke de to produktene sammen og vaske håret annenhver gang med disse to produktene og den vanlige shampooen jeg har brukt tidligere, eller alltid Joico Copper Shampoo og så Joico Copper Conditioner annenhver gang?
  Liker
  • Lyko Kundeservice
   for 4 uker siden
   Hei Hanne! Skjønner at dette ikke var så lett å forstå:) Jeg forstår det slik at du bytter på å bruke Joico Copper shampoo & balsam med annen shampoo & balsam mellom annenhver gang du vasker håret. Du bruker Copper-produktene til Joico annenhver gang for å oppnå den perfekte "glow" til håret, og deretter kan du bruke det så ofte som ønsket for å opprettholde dette:)
   // Cathrine
   Liker

Joico
Copper Package

Bli den første til å vurdere dette produktet
439,-Anb. pris 489,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående

Du vil elske det:

 • Frisker opp kobbertoner og striper
 • Pigmentet fremhever nyansen og holder i mange vask
 • Gir håret mer liv og glød

Bruk: Når du begynner å bruke Color Infuse Shampoo & Conditioner duo er det bra om du bruker dem annenhver gang du sjamponerer håret og deretter tilpasser bruken deretter. De kan brukes daglig.

 • Du får best resultat om du bruker Color Infuse Shampoo & Conditioner sammen.
 • Kan også brukes sammen med JOICO Color Endure. For brune toner og kobbertoner brukes Color Endure Shampoo sammen med Color Infuse Conditioner. For røde toner brukes Color Infuse Shampoo og Color Endure Conditioner.
 • Om hårfargen har bleknet lar du Color Infuse Shampoo og Conditioner sitte i fem minutter hver. Ellers holder det med 2 minutter.

Følg stegene nedenfor for å reparere porøse tupper:

 1. Start med å påføre Color Infuse Shampoo i hodebunnen og fortsett å massere inn sjampoen halvveis ned i lengdene. La sjampoen sitte i opptil 5 minutter slik at fargen kan trenge inn maksimalt. La skummet renne ned mot de porøse tuppene når du skyller ut sjampoen.
 2. Deretter påfører du tilhørende balsam fra halvveis ned på lengdene til tuppene og lar det sitte i opptil 3 minutter slik at fargen kan feste skikkelig i de porøse tuppene.
 • Kategori:Balsam
 • Artikelnummer:
  1009-909-0600

Vanligvis kjøpt sammen

578,-
937,-

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019