Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

2.4

Basert på 55 karakterer
21
13
8
6
7
Vurder produktet
Legg til bilder
 • Mest hjelpsomme positive
  for 17 mnd siden

  overrasket

  Denne fungerte spesielt bra, i forhold til andre typer ansiktsmasker. Min hud ble silkemyk og masken fjernet hudormene.
  2 liker
 • Mest hjelpsomme negative
  for 20 mnd siden

  Skuffende

  Denne skuffet veldig, særlig mtp prisen. Den fanger opp ekstremt lite, så føler ikke at den er verdt prisen.
  2 liker
 • for 1 uke siden

  Ikke fornøyd

  For flere år siden, da bloggerne først begynte å reklamere for den, fungerte den sinnsykt bra! Men etter det har det vært helt elendig. Jeg vet ikke om jeg har vært uheldig med å motta et dårlig produkt to ganger på rad eller hva det er, men jeg har mottatt en elastisk smørje som ikke vil sitte på huden og med det er vanskelig å få påført riktig, og da blir det også dårlig resultat av masken. Skuffende, kjøper ikke den flere ganger nå. #konkurranse
  1 liker
 • for 9 mnd siden

  Peel off

  Den er helt ok.
  2 liker

JorgObé
The Original Black Peel Off Mask 100 ml

55 Vurderinger
265,-
Beskrivelse
Ingredienser

JorgObé Original Peel Off Mask er en dyptrensende ansiktsmaske som fjerner kviser og hudormer, renser porer og matter ned fet hud. JorgObé Peel Off Mask åpner porene og trekker urenheter ut av huden, slik at du oppnår en ren og vakker hud uten kviser og urenheter. Ansiktsmasken passer for deg som sliter med fet hud eller fet T-sone, tilstoppede porer og sorte prikker. JorgObé Peel Off Mask trekker dypt inn i huden, og de aktive ingrediensene virker som magneter på diverse bakterier, som trekkes ut av porene når masken dras av. På den måten vil du ved regelmessig bruk av JorgObé ansiktsmaske få en ren hud med mindre kviser og hudormer. JorgObé The Original Peel Off Mask er den dyptrensensende, innovative "The Original Black Peel Off Mask" som inneholder echinacea (rød solhatt), trollhassel og dragelod, aktive ingredienser som reduserer og forebygger kviser og sorte prikker. Sort kaolinleire og kull fra eiketrær hjelper masken med å binde seg til hudormer og døde hudceller, som trekkes ut av huden når du drar av masken. JorgObé Peel Off Mask er uten parabener, fargestoffer, mineralske oljer og silikon. JorgObé er anbefalt av ELLE og andre internasjonale mote- og skjønnhetsmagasiner.

 100ml

Er også tilgjengelig i en pakke

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter