Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

JorgObé Peel Off Mask + White Tea Balancing Cream

12 Vurderinger
369,-Anb. pris 415,-
Fri frakt ved kjøp fra 100kr, kan sendes omgående

JorgObé Original Peel Off Mask er en dyptrensende ansiktsmaske som fjerner kviser og hudormer, renser porer og matter ned fet hud. JorgObé Peel Off Mask åpner porene og trekker urenheter ut av huden, slik at du oppnår en ren og vakker hud uten kviser og urenheter. Ansiktsmasken passer for deg som sliter med fet hud eller fet T-sone, tilstoppede porer og sorte prikker. JorgObé Peel Off Mask trekker dypt inn i huden, og de aktive ingrediensene virker som magneter på diverse bakterier, som trekkes ut av porene når masken dras av. På den måten vil du ved regelmessig bruk av JorgObé ansiktsmaske få en ren hud med mindre kviser og hudormer. JorgObé The Original Peel Off Mask er den dyptrensensende, innovative "The Original Black Peel Off Mask" som inneholder echinacea (rød solhatt), trollhassel og dragelod, aktive ingredienser som reduserer og forebygger kviser og sorte prikker. Sort kaolinleire og kull fra eiketrær hjelper masken med å binde seg til hudormer og døde hudceller, som trekkes ut av huden når du drar av masken. JorgObé Peel Off Mask er uten parabener, fargestoffer, mineralske oljer og silikon. JorgObé er anbefalt av ELLE og andre internasjonale mote- og skjønnhetsmagasiner.

100ml

JorgObé White Tea Balancing Cream er en nærende og fuktighetsgivende krem som holder huden din sunn og i balanse, uansett hvilken hudtype du har. Jorgobé White Tea Balancing Cream er utviklet til å regulere hudtypen, så fet hud får nedsatt talgproduksjonen over tid, mens tørr hud får tilført mer fuktighet i dybden.

50ml

Vanligvis kjøpt sammen

Pris for alt
480,20

Vanligvis kjøpt sammen

Pris for alt
559,40

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

2.3

Basert på 12 karakterer
6
2
1
0
3

Bli den første til å gi din mening om produktet

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?
40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. 

ÅPNINGSTIDER:

Chat 
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60 
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2019