Karima Sweden

Inspirert av naturens helende kraft og kjærligheten for skjønnhet, bestemte grunnleggerne av Karima Sweden seg for å skape et endeløst og holdbart varemerke. Karima Sweden skal tilby upretensiøse og sofistikerte kvalitetsprodukter, som tåler tidens prøvelser, for et livskraftig liv. Selskapet har som motto å tilby produkter som er fordelaktige for individer over hele verden, de tror på at skjønnheten ikke har noen grenser.

Selskapets mål er å skape elementer som gjør det mulig for menn og kvinner å uttrykke sine naturlige farger og sin naturlige personlighet, å frigjøre noens indre skjønnhet gir makten til å oppnå store ting.

Deres produkter er organiske, veganvennlige (er helt fri for ingredienser av animalsk opprinnelse) og Cruelty Free (tester hverken ingredienser eller produkter på dyr)

Slipp skjønnheten din fri og skap uendelige muligheter med Karima Sweden.

 

2 produkter

Nyheter og tilbud

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme. Psst! Under Kundeservice FAQ finner du ofte stilte spørsmål og svar.

ÅPNINGSTIDER:

Chatt
Man-Ons 9-18
Tor-Fre 9 - 16

Telefon: +47 23 65 14 60
Man-Ons 9-17
Tor-Fre 09-16 

Mail:  Kundesenter@lyko.no  

Copyright 2020
Over 55 000 skjønnhetsprodukter