Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Dette kan gjøre at noen funksjoner ikke fungerer som de skal.

Kerastase Aura Botanica Creme de Boucles 150ml

Bli den første til å vurdere dette produktet
289,-
Sendes innen 1-4 dager

En myk Leave-in crème for definerte krøller med 99% ingredienser av naturlig opprinnelse, for myk spenst og 96 timers frizzkontroll. Gir krøllene kontur uten å gjøre dem stive, for en naturlig følelse med en sunn glød. Beskytter mot frizz i 96 timer i 90% luftfuktighet. Varmebeskyttelse opptil 230°C.

Bruk: Påfør i vått eller håndkletørket hår. Ta 2 til 4 pump, avhengig av hårets lengde og tykkelse. Fordeles hele vegen ut i tuppene, fortsett med å føne med en diffuser. For å definere om krøllene, påfør igjen på tørt dagen-etter-dusj hår. For svært tørt hår, påfør også 2-3 dråper av Concentré Essentiel i kremen for ytterligere næring og rik følelse.

Nøkkelingredienser: Amazonian Murumuru Butter, opprinnelig fra Peru eller Brasil, penetrerer og låser inn næring og gjør tykt, krøllete hår lett å håndtere. Mexican Aloe extract, en beskyttende ingrediens som dekker og fukter hårfibrene, noe som gir beskyttelse mot eksterne påkjenninger.

150ml

Kerastase

Vurderinger & anmeldelser

Vurder produktet
Legg til bilder

Bli den første til å gi din mening om produktet

40 butikker i Norge og Sverige
Nyheter og tilbud
Følg oss

Kundeservice

Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilket shampoo som burde funke for deg. Spør heller for mye enn for lite, ingen spørsmål er for dumme.

Chat
Åpningstid: Hverdager 09-18

Telefon
Åpningstid: Hverdager 9-17
Telefonnummer: +47 23 65 14 60

Copyright 2018